Betöltés...

Fleshlight Nicole Aniston Fit vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Nicole Aniston valósághű művaginája intim részei hű mása. A szemfüles rajongók nem hagyják figyelmen kívül a pornószínésznő kézzel írt aláírását sem a vagina jobb alsó sarkában. Több tucat maszturbátor ment már át elefántcsapatunk kezei között, de közülük csak néhány felelt meg az elvárásainknak. De a Fleshlight vagina Nicole Aniston a Fleshlight Girls kiadástól megkapott minket. Tetszenek nekünk az egész másolat precízen kidolgozott részletei. Ez a macska azoknak a kezdőknek fog tetszeni, akiknek még nincs annyi szexuális tapasztalatuk, és szeretnék egy kicsit edzeni az állóképességüket.

A Superskin nevű speciális anyag, amelyből a Fleshlight az összes maszturbátorát készíti, térdre kényszeríti. Ha ujjbeggyel gyengéden simogatja a vaginát, úgy érezheti majd, mintha egy igazi nőt érintene. A másolatnak számos pontos részlete van, mint például a szeméremajkak szerkezete vagy a csikló alakja. Ezenkívül tetszeni fog Önnek, hogy az anyag képes tartani a hőmérsékletet. Felmelegítheti, és átadhatja magát a legvalósághűbb maszturbációs élménynek.

Első pillantásra a vagina tokja úgy néz ki, mint egy óriási zseblámpa. Tartós műanyagból készült, mely a másolatot a vagina ujjával együtt védi a portól és a férfi kéz durvább szorításától.

A négyzónás textúra megunhatatlan. Közvetlenül a vaginába jutás után a férfi pénisz felidézi az orális szexet. A Fleshlight puha, fogazott textúrája kellemes és izgató. Az urak egyre nagyobb izgalommal igyekeznek mélyebbre hatolni, a második részbe, ahol kis kiemelkedések és körgyűrűk érzéki kombinációja várja őket. A harmadik zónában készüljön fel egy perzselő adag stimulációra. A csavar szerkezete felkelti a libidót, ami őrjítő. Nicole Aniston művaginájának utolsó része női mellbimbóra emlékeztető, lekerekített tüskékkel kényezteti a pénisz makkját.

Az ilyen stimulációs töltés a vagina életnagyságával együtt  még tapasztalt tesztelőinket is meggyötörte. Egyikük sem kapta meg tőlünk az állóképességi mester címét. Mindegyikük inkább megadta magát, és a 10 percen belül gyors orgazmust választotta. Ebben segített nekik a műanyag tok alsó részén található forgószelep is, amely a maszturbátorban a vákuum szabályozására szolgál.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően a valósághű másolattal élvezheti a vizet is. Egy dögös hármas a partnerével a zuhany alatt, Nicole Aniston művaginájával felturbózva, minden kapcsolat függőséget okozó fűszere lesz.

A Fleshlight márka megtisztelő helyet foglal el a minőségi gyártók élvonalában az erotikus segédeszközök piacán. Termelésük az Európai Unióban összpontosul, és ez garantálja minőségüket.

Ennek a mesterséges szépségnek, belül intenzív szerkezettel, van egy kis hátránya. Nem tudja megmosni magát. Segítenie kell neki egy kicsit. És mint minden nő, ő is egy kicsit igényes. Minden használat után gondos karbantartást igényel. De amint pár nap alatt összeszoknak, tudni fogja, hogyan bánjon vele, és a mosás sem vesz majd igénybe öt percet sem.

A Fleshlight nagyra értékeli termékei minőségét és exkluzivitását, ezért ha haza szeretné vinni ezt a vadócot, egy kicsit mélyebbre kell nyúlnia a pénztárcájába. De valamivel magasabb áron vásárolhat egy hűséges és odaadó partnert, aki soha nem mond nemet Önnek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Nicole Aniston Fit vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem