Betöltés...

Rainbow Euphoria análdugó tapadókoronggal, kicsi

Ár: 9.385 Ft

Beleszerettünk a Rainbow Euphoria anális dugókba, amelyek különleges szivárványos kialakításúak, és örömet okoznak az LMBT közösség híveinek. Meglepett minket a prémium puha anyag és a masszív tapadókorong , amely a legvadabb lovaglást is bírja. Kezdők és tapasztalt ínyencek is élvezni fogják a szivárványos anális dugót két méretben. Az anális falak stimulálásával feszegeted a határaidat, és kitágítod az erogén zónák térképét.

A Rainbow Euphoria anális dugó jól teljesít a hosszú, keskeny hegyének köszönhetően, amely fokozatosan szélesedik. Mindkét méretben a csapok a nőknél a hüvely szűkületét okozzák, és így fokozzák a behatolás és az orgazmus élményét. A csapok egészen a prosztatáig érik a férfiakat , amit finom nyomással kényeztetnek.

A puha és csodálatosan sima szilikon anyag elvarázsol. Nem akarod majd kiadni a csapot a kezedből. Akkor is simogatod és a kezedben fogod. Egy csepp kenőgéllel a tű a végbélnyílásba csúszik, mielőtt elmondaná az elefántnak.

Különösen értékelni fogja a Rainbow Euphoria tű vízálló kialakítását a vízi játékok során. Azt találtuk, hogy a tapadókorong a nedves csempéken tart a legjobban. A zuhany alatt akadálytalanul élvezheti a vad kihangosítást.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Rainbow Euphoria análdugó tapadókoronggal, kicsi" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem