Betöltés...

Little Pleasure vibrációs pillangó

Ár: 26.160 Ft

Kényelmesen lefeküdni az ágyon, és élvezi a handsfree menetet a nők és a férfiak titkos kívánsága. A távirányítós, vibrációs pillangó könnyedén szerez örömet a nőknek. Elefántcsoportunk a Little Pleasure pillangó tetszik jellegzetes formájú pénisze miatt, ami maximálisan kitölt, valamit erős rezgéseinek köszönhetően. Ezért kiváló a belső orgazmus eléréséhez. Ezt a haladó kísérletezők és a kezdő vadócok is értékelni fogják.

A szilikon anyag sima és puha felületével fogja elkápráztatni. De a gyártók és a vásárlók dicsérik nem porózus és hipoallergén tulajdonságaiért is.

Abban a pillanatban, amikor felkapcsolja a pillangót, meg fog győződni a rezgések erősségéről. A vibrációs motor megrezegteti az oldalszárnyakat is, amelyek a csikló és a teljes szeméremtest környékén helyezkednek el.

A 12 vibrációs program közül kiválaszthatja azt, amelyikhez éppen kedve van. A rezsimek széles választékát különösen kedvelik a játékos urak, akik szeretik itt-ott meggyötörni párjukat.

A távirányító intuitív és egyszerű. Nagyra értékeljük a vibráló pillangó teljesen vízálló kialakítását, alig várja, hogy a fürdőkádba menjen vele.

A Little Pleasure vibráló pillangót a csendes társak közé soroljuk, akiket a nagyváros zajában észre sem fog venni. Tesztelőink egyetértettek abban, hogy egy drámai (szünetekkel teli) színházi előadáshoz nem teljesen alkalmas, de ki lehet vele menni az utcára vagy a körhintákra.

Az USB-töltés az elmúlt évek egyik trendje, amely meg akarja szabadítani bolygónkat az eldobható elemek terhétől. A praktikus, osztott USB-kábel formája tetszeni fog, mert ennek köszönhetően egyszerre töltheti a pillangót és a kontrollert.

A pántok lehetővé teszik, hogy kényelmesen sétáljon a pillangóval (lehetőleg farmerben). Az erős és edzett medencefenékkel rendelkező nők szoknyát is viselhetnek. Az ágyas játékokhoz nem lesz szüksége pántokra, ezért nyugodtan távolítsa el őket, mert univerzális méretük nem elég széles ahhoz, hogy passzoljon a telt formájú nőkhöz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Little Pleasure vibrációs pillangó" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem