Betöltés...

Nyakörv láncos pórázzal Be Mine

Ár: 15.075 Ft

A nyakörvek a BDSM gyakorlatának szerves részét képezik, mivel az alázatosság és a rabszolgaság szimbólumai . Számos játékhoz használhatod őket, például a népszerű kisállatjátékhoz . Mi vagyunk ez a szilikon nyakörv pórázzal Be Mine szokatlan anyaga miatt került fel az étlapra, amely mind a kezdő, mind a tapasztalt BDSM szerelmeseinek tetszeni fog .

A fekete szín elegánsnak tűnik , és szépen kiemelkedik a nyakon. Ennek köszönhetően a gallért játékosan kombinálhatod bármilyen öltözékkel, akár a hálószobában a pároddal való szex közben, akár nyilvánosan egy parkban tett séta közben.

A gallér készítéséhez használt szilikon lenyűgözte tapasztalt tesztelőinket, akik bőr vagy fém anyagokhoz szoktak ezekhez a kiegészítőkhöz. A szilikon szíj bársonyosan sima tapintású , nem porózus és könnyen karbantartható. Bízhat hipoallergén tulajdonságaiban is, aminek köszönhetően még az érzékeny egyének is elviselik a játékot a bőrükön.

Összesen 8 lyukat talál a nyakörvön az átmérő beállításához. Éppen ezért a készülék tökéletesen illeszkedik egy keskeny női nyakba éppúgy, mint a férfi nyakába.

Egy Ezüst póráz láncból fekete, szilikon hurokkal a kényelmes tartásért a képzeletbeli cseresznye az egész készlet tortáján.

Az egyetlen hátrány, amit felfedeztünk, hogy egész nap viseltük a gallért, ami alatt úgy éreztük, hogy nagyon izzadunk. De úgy gondoljuk, hogy ez csekély ár egy ilyen izgalmas funkcióért, amellyel tudatja a nyilvánossággal, hogy hozzátartozik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Nyakörv láncos pórázzal Be Mine" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem