Betöltés...

Carmen élethű műbaba (rendelésre 2-3 nap)

Ár: 653.835 Ft

A legjobb barát, a férfiak nedves álma, egy nő, aki teljesíti mindazt, amit csak kíván. Ő itt Carmen. Öltöztesd fel pontosan úgy, ahogy elképzelted, fésüld meg a haját, és készítsd el pontosan úgy, ahogy szeretnéd. Ő lesz a bálványod, az a nő, akire mindig is vágytál.

Nem öregszenek, nem híznak, nem járnak kozmetikázni, vásárolni. Nem kér bocsánatot, ha a szájába adod, és még csak nem is fáj a feje olyankor, amikor annyira vágysz a szexre. Vele minden szex olyan lesz, mint egy álom.

Szeretjük a minőségi és részletes tervezést. Bámultunk, miközben műkörmöket húztunk ki a dobozból, hogy felragassuk. Csak egy baba, aki mindennel játszhat. Az egész váz minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően tényleg lehet vele vacakolni és nem történik vele semmi. Ízületei olyan rugalmasak, mint az emberi test valódi váza. Derékban meghajlítod, lábaidat az ég felé lövöd, és kezdődhet az akrobatikus figura.

Puha és rugalmas ajkai közvetlenül buzdítanak szenvedélyes csókokra vagy megfelelő szopásra. A vákuumnak köszönhetően nem is fogod tudni, hogy egy élő nő nem szívja el helyetted. A másik két lyuk pontosan ott van, ahol lennie kell. És ez a hüvelyben és a seggedben.

A teste isteni. Minden nő irigyelhetné őt. Feszes mellek csak a kezében, kerek segg, ami egyenesen gyűrődik, kicsi derék, amiben fogod. Egész megjelenését tovább hangsúlyozzák a barna szemek, amelyekben megfulladsz, és a mogyoróbarna haj, ami után megsimogatod, vagy éppen ellenkezőleg, rendesen meghúzod a lófarkat.

165 cm magas, tehát akkora, mint bármelyik másik nő. Előnye, hogy valamivel kevesebb, valami 38 kg-ot nyom, így százat lehet vele vacakolni, és nem fogod blokkolni a hátadat.

Tudjuk, hogy az ár magasabb, de az isteni Carmennek, aki megteszi, amit a szemében lát, megéri. Először is, uraim, tudjátok, mennyibe kerül önöknek egy igazi nő? Nem tudjuk, és nem is akarjuk tudni, de hisszük, hogy ez több lesz, mint Carmen…

Megtaláltuk a legegyszerűbb módját, hogy hazavigye ezt a szépséget. Vásárláskor adja meg az Intime carrier opciót. A csomag nagy, és ez a hordozó játékosan juttatja el hozzá.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Carmen élethű műbaba (rendelésre 2-3 nap)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem