Betöltés...

Booty Pumper felfújható análdugó

Ár: 17.830 Ft

A Booty Pumper felfújható análdugót azért iktattuk be kínálatunkba, mert kisebb mérete elsősorban azoknak az anális kezdőknek fog tetszeni, akik egy kicsit pikánsabb fenekjátékra vágynak, és szeretnék kipróbálni a fokozatos bővítést vibráció nélküli segédeszközzel.

A keskeny, lekerekített hegyű análdugó anatómiai formája tökéletesen alkalmazkodik a fenékhez. Csak egy csepp síkosító, és úgy csúszik be, mint kés a vajba. A dugót a ballon összenyomásával fújja fel a kívánt méretre, és a légtelenítő szelep megnyomásával fújja ki, amit könnyedén megérinthet ujjaival közvetlenül a ballon alatt.

A puha tapintású szilikon erős és rugalmas is, így nem reped meg a dugó felfújásakor. Ezt a kiváló tulajdonságot elégedett tesztelőink is igazolták, akik maximálisra fújták fel az análdugót a fenekükben.

A dugó karbantartása során különösen értékelni fogja az eszköz közepesen vízálló kialakítását. De zuhanyozásnál és nagy fürdőnél nem ajánljuk a használatát, mert a szelepen keresztül víz kerülhet a tömlőbe, ballonba és magába a dugóba.

A minőségi tapadókorong nagy talppal szilárdan a helyén tart. Ennek köszönhetően a dugót például a fürdőszobában a padlóra rögzítheti, és szabadon lovagolhat vagy ringhat rajta. Szabad kezével kényeztesse mellbimbóit, csiklóját vagy péniszét.

A Booty Pumper stimulálja az anális pontokat, de a hölgyek vaginálisan is élvezhetik, és változatossá tehetik szólójátékaikat vagy partnerükkel az előjátékot. A csikló izgatása felgyorsítja az orgazmushoz vezető utat.

Azt tapasztaltuk, hogy a légtelenítő szelep összenyomása után az összes levegő kiszabadul a dugóból, és így a játék azonnal visszanyeri eredeti formáját. Ezért nem csökkentheti fokozatosan a segédeszköz méretét. Ez a kis hiba azonban nem befolyásolja a dugó működését.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Booty Pumper felfújható análdugó" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem