Betöltés...

Shunga Desire masszázsolaj vanília (240 ml)

Ár: 8.140 Ft

Aluxus masszázsolaj Shunga Desire ideális választás az egész testre kiterjedő és intim masszázsokhoz. Imádtuk selymes és csodálatosan folyékony állagát, valamint az édes vanília mámorító illatát . A hidegen sajtolt növényi olajok gondosan válogatott összetételének köszönhetően a bőr hidratált, puha és gyönyörűen táplált lesz . Nagyra értékeljük, hogy a természetes vegán formulával rendelkező termék nem tömíti el a pórusokat, maradék nélkül szívódik be a bőrbe és nem ragad. A nagy, 240 ml-es flakon 10-15 teljes testmasszázshoz elegendő.

Az extra csúszós olajjal könnyű dolgozni masszázs közben, mivel csökkenti a súrlódást a bőr és a masszőr keze között. Ez lehetővé teszi a simább és finomabb masszázsfogásokat. A masszázs megkezdése előtt melegítse az olajat a kezében az emberi test hőmérsékletére. Alternatív megoldásként öntse a szükséges mennyiségű olajat egy kerámiatálba, és melegítse fel meleg vízfürdőben. Ez még élvezetesebbé teszi a masszázs élményét partnere számára. A masszázsolaj nem irritáló összetételű, így alkalmas az erogén zónák, például a mellbimbók, a csikló, a pénisz és a herék masszírozására is.

Értékelni fogja a masszázsolaj hosszú eltarthatóságát is, praktikus pattintható kupakjával, valamint azt, hogy felbontás után még sokáig megőrzi kellemes illatát és folyékony állagát. Úgy tapasztaltuk, hogy az olaj nem romlik meg a lejárati idő előtt, mint néhány általunk kipróbált olcsóbb termék.

Az édes illatú vanília afrodiziákum hatása évszázadok óta ismert a kultúrákban, mivel elősegíti az erotikus vágyat. Ezt a népszerű illatot gyakran használják az aromaterápiában nyugtató, pihentető és serkentő hatása miatt. Segít a depresszió, a szorongás, az idegesség, a mentális feszültség és az álmatlanság esetén. A vanília aromája a jó közérzetet idézi elő. Emellett az étvágyat is serkenti, így segít az étvágytalanság problémáin. A népszerű vaníliaesszenciát gyakran adják illatgyertyákhoz és szépségápolási termékekhez, például parfümökhöz, tusfürdőkhöz, samponokhoz és szappanokhoz is.

A termék összetételében számos természetes olaj található, amelyek a hidegsajtolásnak köszönhetően megőrzik természetes vitamin-, ásványi anyag- és esszenciális zsírsavtartalmukat. Az avokádóolaj nagy arányban tartalmaz omega-3 és omega-9 olajsavakat, amelyek simán tartják a bőrt , táplálják és regenerálják. Az avokádóolaj az A-, D- és E-vitaminok forrása is, amelyek erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, harcolnak a szabad gyökök ellen és elősegítik a fiatalos megjelenésű bőr kialakulását. Egyedi textúrájának köszönhetően az avokádóolaj gyorsan felszívódik a bőr mélyebb rétegeibe, és nem hagy zsíros réteget a bőr felszínén.

A gyártó a masszázsolajhoz szőlőmagolajat is adott. Ez hatékonyan hidratálja a bőrt, és az avokádóolajhoz hasonlóan nem tömíti el a pórusokat. Ezért zsíros és pattanásos bőrre is alkalmas. A szőlőmagolaj elősegíti a bőrsejtek helyreállítását és a szövetek regenerálódását is, így segít például az aknés hegek enyhítésében. Az olajban található antioxidánsok és polifenolok öregedésgátló hatásúak, így lassítják a bőr öregedését.

Termék Shunga Desire Az E-vitaminban és más antioxidánsokban gazdag, számos közös tulajdonsággal rendelkező olíva- és szezámolajok kombinációjával is ápolja a bőrt. Ezek az olajok kiválóan hidratálják a bőrt és megakadályozzák a kiszáradást . Emellett segítenek megerősíteni a bőr természetes barrierjét, így javul a külső szennyeződésekkel szembeni ellenálló kép essége. Kiemeljük az olíva- és szezámolajok gyulladáscsökkentő tulajdonságait is, amelyek természetes gyulladásgátló hatásuknak köszönhetően megszüntetik a gyulladást és a bőrpírt. Ezért nyúlnak értük még az érzékeny vagy irritált bőrűek is.

AKanadai Shunga gyártó büszke termékeinek minőségére és gyönyörű formatervezésére. Ezért a Shunga Desire masszázsolaj elegáns, keleti címkével ellátott üveget kapott. Születésnapi, karácsonyi vagy évfordulós ajándéknak is alkalmas.

Figyelmeztetés
A masszázsolajat gyermekek és háziállatok elől elzárva kell tartani. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben az olaj a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb problémák fennállása esetén forduljon egészségügyi szakemberhez. A masszázsolaj nem helyettesíti a kenőgélt, ezért csak külsőleg használja. Időnként ellenőrizze a lejárati dátumot, és ne használja a terméket azután.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shunga Desire masszázsolaj vanília (240 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem