Betöltés...

Shunga Stimulation masszázsolaj őszibarack (240 ml)

Ár: 7.185 Ft

A kiváló minőségű masszázsolaj Shunga Stimulation a friss őszibarack afrodiziákum illatával a lassú, teljes testmasszázs szerelmesei értékelni fogják. Amit különösen szeretünk a masszázsolajban, az a csodálatosan folyékony és csúszós állaga, amely gyönyörűen eloszlik a bőrön. Az olaj vegán formulája nem ragad, nem tömíti el a pórusokat és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. A hidegen sajtolt olajok egyedülálló keverékének köszönhetően a bőr táplált és mélyen hidratált marad. A nagy, 240 ml-es kiszerelés 10-15 teljes testmasszázsra elegendő.

Az olajat a masszázs megkezdése előtt előbb felmelegítheti kezében az emberi testhőmérsékletre. Vagy öntsön egy kis mennyiségű olajat egy üvegtálba, és melegítse fel egy meleg fürdőben. Az olajtól partnere nem fog fázni, és még kellemesebb érzéseket fog élvezni a masszázs során.

Ön is értékelni fogja a masszázsolaj hosszú eltarthatóságát, valamint azt, hogy felbontás után még sokáig megőrzi gyönyörű illatát és folyékony állagát. Úgy tapasztaltuk, hogy az olaj nem romlik meg a lejárati idő előtt, mint egyes olcsóbb termékek.

Az őszibarack finom illata sokak számára gyakran az érzékiséggel és az izgalommal társul, mivel serkenti a libidót. Ez az édes és frissítő aroma a pszichére is jótékony hatással van. Segít enyhíteni a stresszt, megnyugtatja az elmét, és hozzájárul a boldogság, a harmónia és az elégedettség érzéséhez. Ezért az őszibarack illatát az aromaterápiában is széles körben használják.
A masszázsolaj 100%-ban természetes, hidegen sajtolt olajokat tartalmaz. Ezek közé tartozik például az avokádóolaj, amelyet már az aztékok kora óta használnak lágyító és regeneráló tulajdonságai miatt. Ezt az olajat bioaktív anyagai és egészségmegőrző zsiradékai miatt használják a bőrápolásban. Magas E-, A- és D-vitamin-tartalmának köszönhetően az avokádóolaj nyugtató hatással van a gyulladt vagy irritált bőrre, és jótékonyan hat a bőrre ekcéma, pikkelysömör és más gyulladásos állapotok esetén. Az avokádóolaj a masszázsolajban is megtalálható mandulaolajjal kombinálva a terhességi csíkok ellen is megelőző hatású.
Az édesmandula magjából kinyert mandulaolaj tulajdonságai közé tartozik, hogy képes megvédeni a bőrt az oxidatív stressz okozta károsodástól. A mandulaolaj ragyogóvá teszi, javítja és egységesíti a bőr megjelenését, valamint segít minimalizálni az öregedés jeleit. Ezért széles körben adják az érett bőrre való öregedésgátló krémekhez. A mandulaolajban található E-vitamin elősegíti a regenerációs folyamatokat, ezért segít a hegek és egyéb bőrhibák kisimításában.

A Shunga Stimulation másik összetevője a szőlőmagolaj. A szőlőmag magas E-vitamin-, B-vitamin- és ásványi anyagokat, például foszfort, káliumot, kalciumot és magnéziumot tartalmaz. A szőlőmagolaj erős antioxidáns, amely küzd az öregedési folyamatot felgyorsító szabad gyökök által okozott bőrkárosodás ellen. A pattanások elleni küzdelemben is hatékony. Ezenkívül a szőlőmagolaj más olajokhoz képest magas omega-6 savtartalmú. Ezért intenzíven hidratálja a bőrt, valamint könnyen és maradéktalanul felszívódik.
A praktikus csuklós kupakkal ellátott masszázsolajat elegáns üvege és szokatlan , japán rajzzal ellátott címkéje is kiemeli. A prémium kategóriás kanadai Shunga gyártó büszke mind az összetevők minőségére, mind a termékek szép csomagolására. A masszázsolaj ezért luxusajándéknak is alkalmas születésnapokra, évfordulókra vagy Valentin-napra.
FigyelmeztetésA masszázsolajat gyermekek és háziállatok elől elzárva kell tartani. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben az olaj a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb problémák fennállása esetén forduljon egészségügyi szakemberhez. A masszázsolaj nem helyettesíti a kenőgélt, ezért csak külsőleg használja. Időnként ellenőrizze a lejárati dátumot, és ne használja a terméket azután.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shunga Stimulation masszázsolaj őszibarack (240 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem