Betöltés...

LateX alsó Ian

Ár: 8.305 Ft

LateX rövidnadrág Ian lenyűgözi paradicsomos dizájnjával a férfi büszkeségnek megfelelő szabással , amely fehérneműben is gyönyörűen kiemelkedik. A péniszedet és a herédet egy ötletes lyukon vezetheted át, így egyszerre több erogén zónát is megsimogathatsz. Ráadásul a férfiaknak még szex közben sem kell levetkőzniük .
A domináns férfiak és az odaadó alázatosok beleszeretnek a modellbe. A rövidnadrágok különféle BDSM-játékokhoz alkalmasak, mint például a verés, a CBT vagy a pénisztágítás .
A fekete fényes szín aláhúzza a fétis gyakorló fűszeres hangulatát, és mágnesként vonzza a partner figyelmét.



Szeretjük a kényelmes szabást is, amely második bőrként veszi körül a test íveit. A fehérnemű tökéletesen rugaszkodik, nem vág csípőbe és kellemesebbé teszi a viselést. Annak érdekében, hogy az urak vajszerűen belecsúszhassanak a rövidnadrágba, javasoljuk, hogy a belső oldalukat porral beszórjuk.
Az elasztikus latex anyagnak köszönhetően a rövidnadrág univerzális mérete jól illeszkedik, és tökéletesen kiemeli a férfi csípőjét és feszes fenekét.



Miután kivette a rövidnadrágot a csomagból, első pillantásra matt guminak tűnik. A tetszetős, fényes megjelenés érdekében permetezze be a felületet speciális latex spray-vel.
Ne feledje, hogy a testen való viselet után a rövidnadrág meglágyul, és szorosan tapad a meleg bőrhöz. Ezért levetkőzéskor ügyeljen arra, hogy ne sértse meg őket hosszú körmökkel vagy más éles tárggyal.


A modell cseréje vagy visszaküldése : Ha a megvásárolt darab nem felel meg Önnek, visszaküldheti vagy kicserélheti. De légy óvatos. A latex nagyon érzékeny anyag, ilyen szennyfogó. Látható nyomott, szakadt, dezodorral és viasszal szennyezett, illetve sérült csomagolású ruhaneműt nem áll módunkban átvenni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LateX alsó Ian" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem