Betöltés...

SUPERGLIDE síkosító gél Prémium (100 ml)

Ár: 2.690 Ft

Kiváló csúszással rendelkező, minőségi síkosítót keres játszadozásaihoz? Akkor a megfelelő helyen van. A SUPERGLIDE Prémium síkosító gél 2020 óta továbbfejlesztett összetétellel rendelkezik, aminek köszönhetően felnyitás után nem kezd el sűrűsödni. Méltán az egyik legnépszerűbb síkosító, mert egy cseppet jobb, mint a mi elefántgéljeink, de nem rosszabb, mint a Vegan síkosítók. Szex közben sokkal lassabban szárad, így élvezheti a hosszú játékokat anélkül, hogy gyakran kellene pótolnia.

A SUPERGLIDE Prémium síkosító gél textúrája nem ragad, és nem képez kellemetlen csomókat, mint néhány olcsóbb gél. Tesztelőink elégedettek voltak a minőségével, és szívesen visszatérnek hozzá. Mindenféle erotikus játékhoz használhatja, mert a vízbázis nem károsítja a felületüket.

A semleges illat és íz örömet okoz az erotikus játékok szerelmeseinek, akik nem kedvelik az illatosított és ízesített síkosítókat. A hozzáadott színezékek nélküli, átlátszó gél nem hagy foltokat, így a tisztára mosott lepedők biztonságban maradnak.

Gyengéd, antiallergén összetétele nem irritálja a bőrt, mindennapi használatra alkalmas. Így korlátozások nélkül élvezheti a szexuális kapcsolatot. A SUPERGLIDE Prémium síkosító gél nagyszerű a vaginális szexhez, és jó szolgálatot tesz az anális szexnél is, de jobban szolgálnak a hátsó ajtónál az Vízbázisú anális síkosító gélek és olajok, amelyek lassabban száradnak és fertőtlenítő komponenst is tartalmaznak.

A SUPERGLIDE Prémium síkosító gélt Ausztriában a HOT cég gyártja, és ahogy a neve is sugallja, e márka síkosítóinak prémium kategóriájába tartozik.

A síkosítót nem tesztelték állatokon, ezért a gyártás nem terheli a környezetet.

Kicsit több pénzt fog fizetni ezért a síkosítóért, de megéri külön fizetni a minőségért és a kiváló kenőképességért. Elismerjük, hogy a pumpás adagolás praktikusabb és kényelmesebb. Zárt állapotban azonban a gél kupakja szilárdan a helyén marad, és a gél nem szivárog ki a tubusból, ezért úgy gondoljuk, hogy ez a kisebb hiányosság belefér.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SUPERGLIDE síkosító gél Prémium (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem