Betöltés...

Glide4u síkosító olaj (100 ml)

Ár: 4.890 Ft

Közepes minőségű szilikon alapú szilárd kenőolaj. Szagtalan, magas kenőképességű. A nyálkahártyák és a nemi szervek érzékeny bőrének hidratálására és kenésére tervezték. Erotikus segédanyagokkal azonban nem használható (sérülhet az anyag).

A gyártó ezt írja : Szilikon orvosi kenőanyag. A különleges, selymesen sima összetétel megszünteti a ragacsosságot vagy bármilyen súrolódást. A termék szagtalan vagy szagtalan, tartósítószer mentes, nem tartalmaz olajat vagy zsírt, vagy egyéb biológiai anyagot. Rendetlen. Nem tömíti el a bőr pórusait, a pH semleges. Nem tartalmaz vizet, nem károsítja az óvszert.

Használati utasítás : Vigye fel a szükséges mennyiséget a test bármely részére, ahol kenés vagy kenés szükséges. Szobahőmérsékleten tárolandó, ne tegye ki közvetlen napfénynek. Ez nem fogamzásgátló.

Mire alkalmas a Glide4u és mire nem:


Hüvelyi szex : 70%, jó. De vannak jobb minőségű kenőolajaink is.
Hüvelyi maszturbáció : 70%, jó. De vannak jobb minőségű kenőolajaink is.Erotikus segédanyagokkal nem használható(károsíthatja az anyagot).
Anális szex : 70%, jó. De vannak jobb minőségű kenőolajaink is. Erotikus segédeszközként nem használható.
Orális szex : 20%, nem sok íz
Rövid testmasszázs (mellbimbók): 80%, nagyon jó. Ha például érintkezés közben kicsit stimulálni szeretné a mellbimbókat.
Hosszabb testmasszázs : 60%, kielégítő. Közepesen gyorsan szárad, hátránya, hogy szagsemleges. Masszázsolajok és -gyertyák Sokkal jobban masszírozzák a testet, mint ez a síkosító gél.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Glide4u síkosító olaj (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem