Betöltés...

LateX felezett bugyi Hemi

Ár: 8.160 Ft

LemiX bugyi Hemi fényes fekete színben , dögös libidó rajongók fétisjátéka első látásra. A comb közötti mély vágásnak köszönhetően a bugyi ideális klasszikus és anális szexhez, vagy például masszázsfejes játékokhoz.
A szabad ék különféle BDSM-büntetéseket is vonz. A domináns partner könnyedén megbünteti engedetlen szubinkáját, ha egy pofont lendít a csiklón, vagy fémbilincseket rögzít a szeméremajkakra.
Tökéletesen elasztikus latex, így a Hemi bugyi könnyen és gyorsan felvehető, és szorosan tapad a test bőréhez . Ön is megrészegül a latex illatától, amely a legtöbb fetisiszta számára ellenállhatatlan.



Szeretjük a kifinomult szabást is, amely a női erősségeket hangsúlyozza. A bugyi magasabb derekú, így a hölgyek csípője karcsúbb és elfedi az apróbb hibákat.
Az univerzális S-L méret a legtöbb nő számára megfelelő. A könnyebb öltözködés érdekében javasoljuk, hogy a bugyi belsejét vékony púderréteggel hintse be.



A bugyi kicsomagolva matt guminak tűnik. Ahhoz, hogy a paradicsom fényét megkapja, először speciális latex spray-vel kell fényesíteni őket.
Latex ruházat esetén ügyeljen a hosszú körmökre vagy más éles tárgyakra is, amelyek károsíthatják azt.


A modell cseréje vagy visszaküldése : Ha a megvásárolt darab mérete nem felel meg Önnek, visszaküldheti vagy kicserélheti. De légy óvatos. A latex az érzékeny anyagok közé tartozik, ilyen szennyfogó. Látható ujjlenyomatú, szakadt, dezodorral vagy viasszal szennyezett, illetve sérült csomagolású ruhaneműt nem áll módunkban átvenni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LateX felezett bugyi Hemi" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem