Betöltés...

Ultimate Douche intimmosó (180 ml)

Ár: 3.920 Ft

Az Ultimate Douche anális zuhany a belek kiürítésére és a végbél tisztán tartására szolgál. Használata ideális anális szex előtt. Praktikus eszköz a szexhez és az általános jóléthez, például elégtelen kiürítési képességgel. Az anális zuhany műanyagból készült, amely könnyű és egyszerűen karbantartható. A tartály ergonomikus formája jó fogást tesz lehetővé alkalmazás közben, az átlátszó anyagon keresztül jól látható az öblítőfolyadék mennyisége. A tartály felső záró része enyhén ferde, ami még könnyebbé teszi a permetezést. A tartály fedelére csavarozható két applikátor különböző méretű. A vízpermetező lyukak az applikátorok mentén és azok hegyénél találhatók.

Vigyázat, nem javasoljuk a mindennapi beöntést, mert kimosná a bél mikroflóráját.

Használati útmutató:

Öntse a szükséges mennyiségű folyadékot a tartályba. Csavarja rá az egyik applikátort a végére. Nedvesítse meg az applikátort síkosítóval, és óvatosan helyezze be a végbélnyílásba úgy, hogy a lyukak, amelyeken keresztül a vizet permetezi, a végbél belsejében legyenek. A folyadékot a tartály ismételt finom összenyomásával juttassa a végbélbe. Kiürítés előtt ajánlott néhány percig bent tartani. Folyadékként használhat ivó- vagy palackozott baba langyos vizet, vagy készíthet speciális infúziót.

Ne használjon infúzióhoz:


alkoholt, ami a szervezet mérgezését okozhatja;
semmilyen vegyszert;
sóoldatot, ásványi oldatokat vagy desztillált vizet – az ionegyensúly felborulását okozhatja a szervezetben, megzavarhatja az anyagcserét, eszméletvesztést okozhat;
habzó folyadékokat, amelyek gázbuborékokat tartalmaznak (szénsavas italok, ásványvizek, üdítők…).

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Ultimate Douche intimmosó (180 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem