Betöltés...

Masive mellbimbó csipesz

Ár: 7.585 Ft

Sokáig kerestük a széles, szilárd markolatú bimbóbilincseket , amelyek még a súlyok súlya alatt sem csúsznak le a mellbimbókról. Ezért kínáltuk a Massive modellt, amelyet egy masszív lánc köt össze, amely ideális bilincsek befűzéséhez vagy póráz rögzítéséhez. Amennyit akar, húzhatja játék közben, és a bilincsek mindig a helyükön maradnak. A játék a legnagyobb szélsőségesek minden BDSM-fantáziáját teljesíti.

Az oldalsó állítócsavarokkal beállíthatja a nyomás intenzitását, hogy az orgazmikus magasságok szélén egyensúlyozzon, vagy élvezze az égető fájdalmat.

A vastag lánc normál viselés közben is kellemesen húzza súlyával a mellbimbókat , tesztelőink pedig szex közben is szívesen élvezik a játékot. A pórázon és a bilincsen kívül súlyokat rögzítenek rá, vagy láncot fűznek a nyakörv szemébe, hogy még jobban rögzítsék az engedelmes partnert.

A kiváló minőségű fém kellemesen hűt, és még akkor sem szakad el, ha erősen húzzuk kézzel vagy a kötélnél fogva.

A Gumihüvelyek tompítják a fogást, nem csúsznak le a bilincsekről, és védik a mellbimbók érzékeny bőrét. A gumiszalagok alatt rejtett fogak találhatók, amelyek a legmerészebb, vaskitartással rendelkező játékosok számára készültek.

A praktikus vízálló kezelés egy kis időt takarít meg a bilincsek karbantartása során.

Ha pedig szeret BDSM bulikba járni, vagy professzionális kínzókamrákat látogatni, akkor a bilincsek kialakítása is elragadtatja, amely tökéletesen passzol a különféle latex vagy bőr ruhákhoz.

Ahogy már említettük, a bilincseket durvább játékhoz vagy kínzáshoz ajánljuk. A vaníliás nők ezért keressenek másik modellt kínálatunkból.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Masive mellbimbó csipesz" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem