Betöltés...

Starter Ass Expander felfújható análdugó

Ár: 15.515 Ft

Felfújható anális dugó Starter Ass Expander egy másik nem vibráló nyújtó segédeszköz, amely átment a kemény tesztszűrőn. Felfújás után tökéletesen kitölti a végbélnyílást, enyhén irritálja a prosztatát, és kisebb méreteinek köszönhetően főleg a kezdők kedvelik .

A tű keskeny formája alkalmazkodik a fenék anatómiájához, így mindenkihez illik . A készüléket a ballon összenyomásával fújják fel . A csavaros szelep megbízhatóan lezárja a levegőt, így a csap játék közben is megtartja alakját. Felfedtük, hogy felfújt játékkal a seggedben sétálhatsz a lakásban, és élvezheted a hosszabb játékokat. Egyszerűen húzza a csövet a ballonnal a fehérneműje mögé.

Már első érintésre beleszeret a Minőségi szilikonba . Ez az anyag nem irritálja a bőrt, és kenőanyaggal való kenés után simán becsúszik a végbélnyílásba.

Pin Starter Ass Expander vízálló felülettel rendelkezik, amelyet a gyors karbantartás során különösen értékelni fog. A csavaros szelep tökéletesen lezárja a levegőt, de jobb, ha ne vigye be a szerszámot vízzel teli fürdőkádba, mert a csőbe és a csapba víz kerülhet.

A játéknak nincs tapadókorongja, így nem lehet vad ménként lovagolni, de ez az apróbb hiányosság kárpótol a hálószobában a hosszú játékokért, amelyek során kényelmesen elnyújtózhatunk az ágyon.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Starter Ass Expander felfújható análdugó" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem