Betöltés...

Fun Factory Big Boss G5 szilikon vibrátor, rózsaszín

Ár: 29.185 Ft

A neve önmagáért beszél – igazi nagyfőnök. Lenyűgöző alkatával a Big Boss mindenkit megnyer, aki szereti a nagyobb méreteket.
A vibráció és a valósághű forma kombinációja az, aminek köszönhetően ez az „óriás“ teljesen rabul ejti Önt. Puhasága és rugalmassága kellemesen meglepő, a legtöbb vibrátornál ezzel nem találkozhat. Felülete puha – mintha élő lenne.
Nagyon praktikus a nyílás az alján, amelybe bedughatja az ujját. A Big Boss így nem csúszik ki a kezéből, és könnyedén elérheti a három kiemelkedő vezérlőgombot. Folyamatosan állíthatja a vibráció intenzitását. Könnyű töltés a Click-n-Charge rendszerrel – a kábel műanyag végét rögzítse a vibrátor alsó végéhez, a másikat az USB-hez. Egyszerű, és nem kell elemet vásárolnia és cserélnie. :)

A szívbetegeknek azonban javasoljuk, hogy más segédeszközt használjanak. A Fun Factory vibrátorok beépített mágneses motorral rendelkeznek, amely károsíthatja a pacemakert.

Sterilizálás és forralás: A gyártó megerősítette számunkra, hogy a forralás a szilikon anyag tartóssága ellenére sem jó ötlet. A motorral rendelkező eszközök esetében a motor megsérülhet. Ráadásul nincs is miért forralni az eszközt. A szilikon nem porózus anyag, így nem rakódik le benne szennyeződés. Ha valaki otthon szeretne kísérletezni a forralással, csak a saját felelősségére.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Big Boss G5 szilikon vibrátor, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem