Betöltés...

Kenderes kötöző kötél Natural (10 m)

Ár: 8.290 Ft

A Natural kötél erős, és a szintetikus és pamut kötelekkel ellentétben nem rugalmas. A csomópontok nem engedik és nem húzzák ki . A kötél végei rögzítik a gumicsöveket, hogy ne kopjanak ki. A természetes kötél egy kicsit kevésbé lesz kellemes a bőrön, de a lágyság gyakran nem kívánatos a kötöttségben. A lekötés fájdalmas, máskor kényelmes lehet.

Bondage hemp rope Natural kétféle rabsághoz kínál játékokat. Próbáld ki mindkettőt. A japán rabság esztétikus, sőt művészi. Alakítsd meg egy nő kötelét, és alkoss olyan műalkotást, amelyre jó ránézni. A nyugat-európai rabság Japán átalakulása. Ez nem az esztétikáról szól. Otthoni játékra azonban bőven elég. Partnere megköti a kezét és a lábát (vagy mindkettőt). Ezután simogat, csiklandoz, csókol, simogat vagy más erotikusan stimulál, vagy ebben a helyzetben szexel veled.

A kötél tesztelésekor azt tapasztaltuk, hogy kissé meglazítja a hajat, ami nem egészen általános ezeknél a köteleknél. De ne számíts olyan nagy rágcsálásokra, amelyek megzavarhatják a BDSM-csínyeket. Másrészt a durva kötél nem úgy vág, mint a többi vékonyabb kivitel. A bátrak a függönyöket is kipróbálhatják. Ez a kötél sok mindent elbír, amiről mi magunk is meggyőződtünk.

A kenderkötél egy kicsit csíphet valakit. Speciális kezeléssel puhább és kellemesebb kötelet varázsolhatsz belőle. Még mindig enyhén haraphat, de idővel a harapás eltűnik.

Kenderkötél kezelés: A kötelet vízben felforraljuk és szárítjuk (szárításkor hagyjuk kellően feszesen a kötelet). Óvatosan égesse el a finom rostokat a tűzhely fölött, és kenjen be speciális olajat vagy krémet (például nercolajat kenderkötelek számára).

Általános a rabságról:

Egyesek számára a rabszolgaság élvezetes és izgalmas , másoknak pedig egyfajta művészet . Ebbe beletartozik a hosszabb kötési idő is, amit a kötéllel (a kötéllel összekötő) számol ki és köt. A bizalom elengedhetetlen a rabságban. Ha megtanulsz együtt dolgozni a kötözés fájdalmával, az örömmé változhat. Mindig legyen kéznél valami élesebb, hogy gyorsan kiszabadítsa partnerét.

Próbálj meg érzelmileg kapcsolatba lépni partnereddel, és átadni neki a testedet. Ez felerősíti a szexuális felhangot. A rabság szerelmesei tudják, mire kell figyelniük a rabságban. A mozdulatlanság érzése csábító lesz az engedelmes partner számára. A kötözéssel az egyik legbensőségesebb kapcsolatot hozod létre partnereddel. Add át neki a testedet, és a tiszta érzelmek megjelennek a kötélen keresztül. A kötélnek köszönhetően a partnered játszani fog veled, te pedig megengeded neki, hogy játsszon. A domináns partner viszont az uralmat és a hatalom érzését élvezi.

A rabság mindenkié. Általában egy férfi és egy nő, ahol a férfi gyakrabban köt egy nőt, mint egy nő feleségét. De néha két férfi vagy két nő. Az emberek szeretik a könnyű kötődést, mert lehetővé teszi, hogy passzív maradj, és nincs más dolgod, mint teljes mértékben átadni magad annak, amit a másik tesz veled. Beosztottnak lenni és nem tudni, mi következik, szexi. A kötőanyagnak és a rabságnak egyaránt élveznie kell a kötöttséget.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kenderes kötöző kötél Natural (10 m)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem