Betöltés...

Wet Games felfújható medence

Ár: 49.365 Ft

Több bakelitlemez tesztelése után úgy döntöttünk, hogy beiktatunk egy praktikus felfújható Wet Games medencét , amely alkalmas a BDSM gyakorlóinak és az összes olyan nedves játéknak, amelyre csak gondolhat.

Nagyra értékeljük a 140 × 200 cm-es szerszám méretét, melynek köszönhetően két személy kényelmesen elfér a medencében. Rengeteg helyed van iszapharchoz, nuru masszázshoz, öklözéshez és pisizáshoz . A medencét az ágyra is helyezheti, és nedves orgazmust élvezhet anélkül, hogy új matracokat keresztelne. Különösen értékelni fogja ezt a praktikus szerkentyűt olyan esetekben, amikor például egy magánházban tartózkodik, ahol az egész hetet tölti.

A fekete a BDSM játékok szerves része. Domináns hatású, áztatás után szépen csillog. A praktikus oldalát is szeretjük, amikor nem látszik rajta kosz.

A felfújható éleknek köszönhetően, amelyeket kompresszor segítségével javasolunk felfújni (gyorsabb lesz Önnek), a medence szélei szilárdak és 15 cm magasak . Tesztelőnk főleg szex közben dicsérte őket, amikor kényelmesen támaszkodhatott rájuk.

A sima, vinil anyag vízálló . A vízi játékokhoz használt medence nem használható. Élvezni fogja a sok csúszós és vizes játékot, amelyek után egyszerűen leöblítheti, letörölheti, kifújhatja és elrejtheti a játékot például egy szekrényben.

A gyártó 1 liter vízbázisú síkosító gélt is ad a medencéhez . Ezért nem lesz hiány nedves és fényes játékokban. Ezenkívül egy nagy csomag síkosítóval elragadó orgazmusban és lélegzetelállító élményekben lesz része.

Az egyetlen dolog, amit egy kicsit sajnálunk a medencében, az a magasabb ára , amely megfelel a nagy méretnek és minőségi kidolgozásnak, valamint a csomagban található ajándéknak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Wet Games felfújható medence" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem