Betöltés...

Fun Factory Bouncer dildó golyókkal (18 cm), lila

Ár: 30.225 Ft

A "Rázd, ne keverd" közhelyesen hangzik. De a "rázd meg, csináld meg" sokkal szórakoztatóbb és izgalmasabb. A dildókészítők a Bouncer dildót ugyanazon az elven tervezték, mint ahogyan a Gésagolyók működik. A dildó belsejében lévő három forgó golyó a legkisebb mozgásra is reagál. Minél vadabbul játszol, annál jobban mozgatod a golyókat a dildó belsejében.

Tesztelőinket kissé zavarba hozta a tapadókorong. Egyeseknél tökéletesen tartotta, másoknál időnként leoldódott. Alaposabb teszteléskor megállapítottuk, hogy a dildó tökéletesen tapad egy meglehetősen sima felületre, és a dildó alját tisztára kell mosni a rátapadó szennyeződésektől. Ezután több órán keresztül a szekrény oldalához tapadva marad.

Miért vettük fel: Fun Factory dildók a minőség, a biztonság és a tökéletes forma garanciája. Szeretjük a sokféle felhasználási módot. Az enyhén ívelt makk jótékonyan stimulálja a G-pontot. Az ugráló alkalmas a hámozásra. Tökéletesen tapad a sima felületeken. Az alsó végén lévő láb higiénikus állványként szolgál. A dildó öblítés után rajta áll, így nem áll fenn a szennyeződés veszélye. A lábfej remekül megfogható. Megakadályozza a csúszást, amikor a végbélnyílásban használják.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Bouncer dildó golyókkal (18 cm), lila" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem