Betöltés...

Cat Tail análdugó (12 cm)

Ár: 8.575 Ft

Nagyobb méretének köszönhetően az üveg Cat Tail Anal Pin tökéletesen kitölti az análist, így a paradicsomos macskás játék és a hőmérséklettel való játék mellett a szűkebb hüvely érzését is élvezni fogod.

Hölgyeim, húzzák ki a karmaikat, és legyetek csábítóak, mint egy vadállat. Illessze a tűt a hátsó lyukba, és érzékien rázza meg a csípőjét. Még egy tapasztalt alfahím sem tud ellenállni egy díszes szamár vadmacskának.

Kifinomult formájának köszönhetően a gombostű jól tart a fenék belsejében, és nem csúszik el játék közben. Az urak így finoman a farkánál fogva tudják tartani vadállatukat.

A minőségi üveganyagot a tökéletes sima vonalak kedvelői éppúgy élvezni fogják, mint azok az ínyencek, akik szeretik élvezni a meleg és a hideg hatását, amelyre az üveg kiváló tulajdonságai miatt.

A Cat Tail tű nagyobb súlyú és méretű , így az anális irritáció haladó rajongóinak is megfelelő. Ezen kívül a hölgyek intenzívebb orgazmust élveznek szex közben, az urak pedig a szűkebb vagina hatását. A segédeszköz a nyitány alatt is szépen megfeszíti a fenekét, ami jobban felkészült az anális szexre vagy a játékokra.

Az anális dugót nehezebb karbantartani, mert a szőrös bundája nem jön ki jól a vízzel, és idővel picit hámlani is kezdhet. A Cat Tail azonban a többi hasonló segédeszközhöz képest a legjobbnak bizonyult a tesztelés során, tökéletes méretét és formáját tekintve pedig elnézzük neki a plusz szőrt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Cat Tail análdugó (12 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem