Betöltés...

LateX alsó análdugóval Mikael, XL

Ár: 30.220 Ft

A domináns fekete színben pompázó LateX rövidnadrág Mikael meghódítja a BDSM játékok szerelmeseit, akik a fenekük stimulálásával szeretnék feldobni a közös vagy szóló játékokat. A fehérnemű felfújható anális dugóval rendelkezik , amely tökéletesen kitölti és kényezteti a férfiakat és a prosztatát. Néhány tesztelőnk rövidnadrágot is visel a ruhája alatt, és úgy érzi, senki sem tudja, hogy minden alkalommal élvezik az anális ugratást.
A felfújható csapnak nincs szilárd megerősítése , ezért azt javasoljuk, hogy először fújja fel egy kicsit, hogy jól illeszkedjen a megkent fenékbe. A domináns hölgyek vagy urak, akik a játék pumpával való felfújásakor élvezik az uralom érzését és a sóhajtozó alávalójuk látványát, egy pikáns nyitány alkalmával szeretnek erre ügyelni.
A rövidnadrág kényelmes szabású , magasabb derékkal rendelkezik , amely optikailag karcsúsítja a csípőt. A modell elején talál egy praktikus tokot a pénisz és a herék számára. A könnyebb öltözködés érdekében a nadrág belsejét vékony púderréteggel bekenjük. Az urak kipróbálhatják az úgynevezett nedves módszert is, melynek során latex fehérnemű viselése előtt szilikon lubrikánssal kenik be bőrüket.



A rugalmas latex anyag második bőrként tapad a testhez, és mindkét partnerben felkelti a libidót. A fetisiszták szeretik a latexet elbűvölő fényes kialakítása , nagy rugalmassága és jellegzetes illata miatt.
LateX rövidnadrágok A Mikael egy praktikus kézi pumpát is szállít a gyártónak egy szorító ballonnal, aminek köszönhetően felfújhatod vagy leeresztheted az anális dugót, mielőtt azt mondod, hogy elefánt.



Mikael LateX rövidnadrágja számos keményebb játékot feldob, de azt tapasztaltuk, hogy a tűszelep kissé zavarja az ülést.
A rövidnadrág kicsomagolása után az is meglepődhet, hogy matt guminak tűnnek. Ahhoz, hogy tükörszerűen ragyogjanak, speciális latex spray-vel kell polírozni őket.
Ha latex ruhában játszik, jobb, ha félretesszük az éles ékszereket vagy más hegyes tárgyakat, amelyek károsíthatják a ruhaneműt.


A modell cseréje vagy visszaküldése :
Ha a vásárolt darab nem felel meg a méretnek, visszaküldheti vagy kicserélheti. De légy óvatos. A latex az érzékeny anyagok közé tartozik, ilyen szennyfogó. Látható ujjlenyomatú, szakadt, dezodorral vagy viasszal szennyezett, illetve sérült csomagolású ruhaneműt nem áll módunkban átvenni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LateX alsó análdugóval Mikael, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem