Betöltés...

Paris Romance masszázsgyertya

Ár: 3.640 Ft

Egy gyönyörű, fémcsomagolású gyertya kerül le a polcról. Egy nem feltűnő borító, rózsaszín utazás Párizsba felirattal és rajzolt Eifell-torony, már csak ránézésre is kellemes hangulatot varázsol.

Nagyra értékeljük a kisméretű, kompakt csomagolást , amely bármilyen pénztárcában elfér, így jól érezheti magát a hegyekben vagy a tengernél nyaralva. A fém csomagolásnak köszönhetően nem csak úgy törik, mint a bőröndben, akárcsak a többi üveggyertya. Mi szeretjük az égő gyertyákat, nem kell hosszú órákat várni, hogy folyékony formába olvadjon, így a masszázsra a gyújtás után néhány perccel kerülhet sor. A kis méretnek köszönhetően nem fog előfordulni, hogy a gyertyának csak a fele ég ki, és az oldalain lesz egy gyertya, amit már nem használsz. Bár sajnáljuk, hogy a viasz felhordása a testre kicsit nehezebb a fém burkolattól, ez nem olyan, amit nem lehet megtenni. Kár, hogy nincs szép csőre az öntéshez. A gyertya 43 milliliteres , amint úgy döntesz, hogy megmasszírozod egymást a pároddal, kb 3-szor fogod használni a gyertyát, az ugráló gyertya használatával 5–6 masszázst tudtok kezelni.

Izgatottak vagyunk az olaj miatt. A shea vaj, a jojobaolaj, az olívaolaj és a kókuszolaj nemcsak kenésére, hanem táplálására is alkalmas, így száraz bőrre is jó. Az a nagyszerű, hogy a viasz felhordásakor a gyertya gyönyörűen illatosítja az egész lakást. A vanília és az egzotikus fa illata megmozgatja orrlyukait, és tested minden izmát ellazítod, és élvezed az ellazulást és a jól megérdemelt pihenést.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Paris Romance masszázsgyertya" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem