Betöltés...

Feltét masszázs vibrátorra Cock Teaser

Ár: 9.370 Ft

A partner kezében a játék erős fegyverré válik. Hagyd, hogy megtegye helyetted, és akkor cserébe megteszed. Mi az Elephantban sokáig kerestünk egy masszázsvibrátor borítását, amit érdemes lenne beletenni. Átvettük, teszteltük, értékeltük a végeredményig. Egyes ujjak túl keskenyek, mások merevek, mások anyaghibásak voltak. Aztán jött Velünk és Cock Strokerrel a Cock Teaser , és ők voltak az egyetlenek, akik minden követelményünknek megfeleltek.

A Cock Teaser kiváló minőségű, gumi anyagból készült. Feszes és puha egyszerre. Ettől olyan kellemes a makk! Ugyanakkor rugalmas, ezért a fel- és levétel komplett játék. Ezen kívül fejlettebb férfiak számára is alkalmas. Anyaga könnyen nyúlik, sehol nem fullad, nem zsugorodik. A maximális stimuláció érdekében a hüvelybe masszírozó kiálló részeket helyeznek el, amelyek a rezgések bekapcsolásakor oszcillálnak, és örömhullámmal árasztanak el. Kipróbáltuk a csomagtartót a legerősebb gépünkön AkuWand 2 és tökéletesen ült. Fejét a vibrátor köré csavarta, és a játék során nem mozdult. A Cock Teasert minden olyan úrnak ajánljuk, aki szereti az intenzív makkirritációt és a szorító érzést…

Miért iktattuk be az ajánlatba: A vásárlók gyakran érkeztek kőboltunkba, hogy masszázsvibrátorhoz kerestek maszturbációs hüvelyt. Ez egy impulzus volt számunkra, hogy valami ehhez hasonlót akartunk a kínálatban. Sokáig kerestünk és teszteltünk mindenféle darabot. Nos, uraim, itt az eredmény. Gondos döntéshozatal után a Cock Teaser és a Cock Stroker is bekerült kínálatunkba. Ezek az ujjak kiállták a vad teszteket, és hisszük, hogy Ön is olyan izgatott lesz, mint mi.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Feltét masszázs vibrátorra Cock Teaser" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem