Betöltés...

Pink Love vezeték nélküli vibrációs tojás

Ár: 21.270 Ft

Azon gondolkozik, hogyan elevenítse fel romantikus pillanataikat kettesben? Próbálja ki a távirányítós Pink Love vibrációs tojást, mely bájos dizájnjával és gyönyörű díszdobozával elkápráztatja. Az anatómiai forma, az erős vibráció és a csendes kialakítás a tojást tökéletes társsá teszik a maszturbációhoz és a páros játékhoz.

A szív alakú távirányító, amely élénkíti a szóló- és partnerjátékot, már első látásra megragadja a tekinteteket. Bár a vibrációs tojás nem rendelkezik mobilalkalmazással az vezérléshez, de a vezeték nélküli távirányítót mindenki értékelni fogja, aki szereti az egyszerűséget és a funkcionalitást. A távirányító játék közben nem csatlakozik le, és még csak párosítani sem kell a játékkal minden egyes használat előtt, ahogyan az a mobilalkalmazással rendelkező eszközöknél gyakran előfordul.

A kisebb, anatómiailag jól kidolgozott tojás mérete kiválóan alkalmas fiatal hölgyek számára. Egy csepp géllel a tojás jól behelyezhető és nem nyom belül.

A szilikon anyag selymesen sima felületét állandóan meg fogja akarni érinteni és simogatni. Nagyra értékeljük hipoallergén tulajdonságait is.

Könnyedén szabályozhatja az erős vibrációt 5 intenzitási tartományban, a leggyengébbtől a legerősebbig. Így az érzékeny nők is megtalálják a nekik valót, éppúgy mint a szenvedélyes ínyencek, akik sokat kibírnak. A rugalmas szilikon zsinór is örömet okoz, amely intenzíven továbbítja a rezgéseket. Ez lehetővé teszi a nők számára, hogy a zsinórt a csiklóra helyezzék, és átadják magukat a kettős stimulációnak.

7 vibrációs programmal fokozatosan a viharos orgazmusig táncolhat el, amely után még egyre fog vágyni… és még egyre. A kellemes kikapcsolódás függőséget okoz, szóval ki ne szeretné az egész napot ágyban tölteni endorfin-áradatban? És nem csak az ágyban. A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően szó szerint belemerülhet az orgazmusos vizek mélyébe a Pink Love vibrációs tojással.

A vibrációs motor csendes kialakítása lehetővé teszi, hogy a nők egy adag táncoló rezgéssel élvezzék a sci-fi filmek nézését a moziban párjukkal. A kis titok az ölben nemcsak a hölgyeket, de a férfiakat is izgalomba hozza. Szórakoztató módon mindketten ráhangolódnak a közös játékokra, amikbe belevághatnak például az autóban útközben a moziból.

A tojást és a távirányítót egyszerűen és gyorsan feltöltheti USB-kábel segítségével. Ezzel nem csak a környezetet kíméli a lemerült elemek tömkelegétől, hanem a pénztárcáját is.

A lélegzetelállító doboz, rózsaszín boríték formájában, szívpecséttel, tökéletes ajándékká teszi a Pink Love tojást.

Végül csak a tojás valamivel magasabb árát kifogásoljuk. De mint megtudtuk, a minőségi kivitelezés és a fényűző dizájn kifizetődő.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pink Love vezeték nélküli vibrációs tojás" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem