Betöltés...

Joydivision puha tamponok (10 db), kicsi

Ár: 3.970 Ft

Tudjuk, hogy a nők időnként rosszkedvűek és idegesítőek a napokon, és azt is tudjuk, hogy a kedélyállapototok biztosan feldobja, ha párja eljön és közli, hogy egész hétvégére fürdőbe mész. Nem kell megőrülned, és nem kell szomorúnak lenned, amiért nem tudsz elmenni a pezsgőfürdőbe, ahol pezsgőzhetsz és remek szexelhetsz . A puha tamponok ezekre az alkalmakra valók. Kényelmesek , így biciklizhetsz, úszhatsz vagy egyszerűen jógázhatsz, és elképzelheted, hogy egy napnyi fizikai megerőltetés után a párod a szobádban vár, és nem kell stresszelned, bekoszolódsz és ez nem higiénikus. Csak nyúljon a puha pálcikáért, engedje el minden gondolatát, és csak élvezze.

De a tampon nem véd a terhesség ellen , inkább szerezzen be tőlünk néhány remek óvszert. A tampon rózsaszín , szív alakú. Puha és nem szárít ki, mint egy közönséges tampon. Rendszeresen változtatni kell. Nem haladhatja meg a 8 órát, lehetőleg 4–6 óra elteltével cserélje ki. Erősebb menstruáció esetén 3–5 óra után. A csere egy kis gyakorlást igényel. Mivel nincs benne zsinór , nehezebb eltávolítani a tampont. Megteheti kézzel, vagy megpróbálhatja összenyomni a tampont.

A szexuális játékok során a partnered nem is tudja, hogy vannak napjaid. A tampon puha és rugalmas anyagból készült, testhőmérséklete a hüvelyfalakéhoz hasonló, így amikor partnere érez valamit benned, azt méhnyakként fogja fel. Tehát dobja el minden gondját a feje mögé, és kényeztesse magát napjai kényelmével .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Joydivision puha tamponok (10 db), kicsi" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem