Betöltés...

Tenga 3D Zen maszturbátor (14,7 cm)

Ár: 15.945 Ft

A Tenga 3D Zen maszturbátor egy modern erotikus játék, amely ötvözi az újszerű dizájnt a funkcionalitással. Ezért hisszük, hogy aki hosszú percekig élvezi a lassú kényeztetést önkielégítés vagy partnerével való előjáték közben, az büszkén teszi ki az éjjeliszekrényén. Finom belső szerkezetével a szerszám kezdőknek és a legfinomabb érintésre érzékeny férfiaknak egyaránt örömet okoz.

A japán Tenga gyártó híres az erotikus játékok innovatív megközelítéséről, amelyet egyetlen megkülönböztető jegy egyesít. Feltűnő és elegáns dizájnjuk futurisztikus jellemzőkkel keveredik, amelyek első pillantásra felkeltik a szemet. És nincs ez másként a Tenga 3D Zen maszturbátorral sem, amely fekete műanyag alapon, átlátszó tokban áll. Ezért kicsit úgy néz ki, mint egy vitrinben kihelyezett ékszer, és állványa megkönnyíti a maszturbációs hüvely leürítését és szárítását.

A maszturbátor felületén látható finom bordák valójában a játék belső szerkezete. A Tenga néhány játékának egyikeként ezt a fajta eszközt használat előtt kifordítják, így érdekes szerkezete végigmasszírozza a pénisz teljes hosszát a makktól a gyökérig.

Ha alaposan megnézi a fogazatokat, látni fogja, hogy egy irányban spirálnak. Ez a maszturbátor nevéhez kapcsolódik. A Zen szót gyakran az úgynevezett Zen kertekkel társítják, amelyek szépen gereblyézett homokból és kavicsokból állnak. És pontosan ezeket a homokbarázdákat, amelyek a japán kertekre jellemzőek, részletesen utánozzák az azonos nevű maszturbátor textúráját. Mintha a gyártó azt akarná üzenni nekünk, hogy a kütyüvel való játék közben lazítsunk, kapcsoljuk ki az elménket, és csak élvezzünk minden ütést, kézfogást. Hagyd hát, hogy inspirálódjon, és élvezze a lassú, kellemes utazást, amely orgazmikus nirvánával végződik.

A játék puha tapintású TPE anyagból készült, amely könnyen tisztítható, és kiemelkedik rugalmasságával, melynek köszönhetően a maszturbációs hüvelyt különböző méretű és szélességű péniszre feszítheti. A tesztelés során megbizonyosodtunk arról, hogy kompakt mérete ellenére, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe, a játékot akár 18 cm hosszúra is ki tudjuk nyújtani.

Nekünk is tetszik a Tenga 3D Zen maszturbátor vízálló kialakítása, amely a hüvely megfordítási lehetőségével kombinálva megkönnyíti a karbantartást. Talán közvetlenül a zuhany alatt, néhány perccel azután, hogy magához tér egy erőteljes és kimerítő csúcspont után.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga 3D Zen maszturbátor (14,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem