Betöltés...

YESforLOV - Allover Delicious masszázs gél (barack ízben , 50 ml)

Ár: 21.390 Ft

A YESforLOV All Over Delicious masszázs gél egy olyan egyedülálló 3 az 1-ben termék, amely egyesíti a masszázs, az intim síkosítás és a bőrápolás előnyeit, miközben a finom barack és sárgabarack aromájával kényezteti az érzékeket. Ez a multifunkcionális gél lehetőséget kínál arra, hogy teljes mértékben átadjuk magunkat a vágyaknak, miközben a tabukat hátrahagyjuk és a jelen pillanatot élvezzük. Az ínycsiklandó íz és az érzéki illat felkelti a kíváncsiságot és ösztönzi az intimitás mélyebb szintjeinek felfedezését.


A YESforLOV All Over Delicious masszázs gél előnyei:



Multifunkcionális Használat: Alkalmazható az egész testen, beleértve az intim területeket is, így széleskörűen használható a bőrápolástól kezdve az intim együttlétekig.
Különleges Íz: A barack és sárgabarack friss és édes kombinációja nem csak a szájban, hanem a bőrön is ínycsiklandó élményt nyújt.
Intenzív Síkosító Hatás: Kiválóan használható intim síkosítóként is, kompatibilis latex és szexuális játékokkal, így bátran kísérletezhetünk vele minden helyzetben.
Bőrpuhító Tulajdonságok: A termék nem csak a szexuális élményeket teszi intenzívebbé, hanem a bőrt is puhává és selymessé varázsolja.


Használata során a masszázs nem csupán egy előjáték, hanem egy mélyebb kötődés és intim kapcsolat építésének eszköze. A masszázs gél segítségével minden érintés egy meghívás a vágyak birodalmába, ahol csak a két fél és a köztük lévő szenvedély létezik.


Kiszerelés: 50 ml elegáns üvegben, amely nem csak a termék minőségét, hanem az erotikus és luxus élmény ígéretét is hordozza.


Legyen részese egy különleges érzéki kalandnak és fedezze fel az intimitás, a kényeztetés és a vágyak új dimenzióit.


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "YESforLOV - Allover Delicious masszázs gél (barack ízben , 50 ml)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem