Betöltés...

YESforLOV -Allover Delicious masszázs gél (ananász és zöld tea íz, 50ml)

Ár: 21.390 Ft

Fedezd fel a YESforLOV Allover Delicious masszázs gél varázsát, amely egyedülállóan ötvözi az ananász és zöld tea ízletes aromáját egy multifunkcionális termékben, ami egyszerre masszázs gél, intim síkosító, és a bőrpuhító ápolás mestere. Ez a 3 az 1-ben gél tökéletes választás azok számára, akik szeretnék felfedezni az intimitás, az érzékiség és a vágy új dimenzióit, miközben a bőrt selymessé és isteni puhává varázsolják.

Ez a masszázs gél kiválóan alkalmazható az egész testen, beleértve az intim területeket is, így nincsenek határok a kölcsönös gyönyör és az érzéki simogatások között. Az ananász és zöld tea frissítő és tonizáló kombinációja csókolózásra csábítja az egész testet, miközben az intenzív síkosító hatás lehetővé teszi, hogy minden tabut nélkülözve megmerjünk kockáztatni.

A YESforLOV Allover Delicious masszázs gél nemcsak egy szépségápolási termék, hanem egy meghívás az intimitás mélyebb szintjeire. A termék latex és szexuális játékokkal is használható, így garantálva, hogy a szenvedély minden akadályt legyőzzön.

A gél finom barack és sárgabarack ízű változata is friss, tonizáló és ínycsiklandozó, amely minden érintést egy ízletes kalanddá varázsol. Az elegáns üveg kiszerelés rejtőzködő dzsinnt tartalmaz, aki készen áll arra, hogy teljesítse a legmélyebb vágyakat.

Kiszerelés: 50 ml

A YESforLOV Allover Delicious masszázs gél az abszolút ajánlott mindenki számára, aki a szerelem és a vágy birodalmában kívánja magát megtalálni. Engedd szabadon a fantáziádat, és hagyd, hogy ez a különleges gél útmutatást adjon az érzékiség és az intimitás labirintusában.


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "YESforLOV -Allover Delicious masszázs gél (ananász és zöld tea íz, 50ml)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem