Betöltés...

The Cowgirl - Bronco szilikon tartozék (világos bőr)

Ár: 48.890 Ft

A The Cowgirl - Bronco Szilikon Tartozék a The Cowgirl prémium szexgéphez készült kiegészítő, amely kiváló minőségű, testbarát szilikonból készült, világos bőrszínben. Ez a tartozék tökéletes választás azok számára, akik egy realisztikusabb élményre vágynak. A Bronco tartozék tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a részletekre, így a termék nemcsak a látvány, hanem a tapintás terén is kiemelkedik.


A világos bőrszínű kivitel lehetővé teszi, hogy a felhasználók személyre szabott élményben részesüljenek, és még közelebb kerüljenek a valódi intimitás érzetéhez. A szilikon anyagnak köszönhetően a Bronco tartozék különösen higiénikus, könnyen tisztítható és hosszú távú használatra tervezett.


Legyen szó szóló játékról vagy páros kalandról, a The Cowgirl - Bronco Szilikon Tartozék, Világos Bőrszín garantáltan új szintre emeli a The Cowgirl használatát. A tartozék könnyedén csatlakoztatható a géphez, így a felhasználók gyorsan és egyszerűen változtathatják meg az élményt.


Főbb jellemzők:



Kiváló minőségű, testbarát szilikon anyag
Realisztikus világos bőrszín a mélyebb intimitás érzetéért
Könnyen tisztítható és higiénikus
Hosszú távú használatra tervezett
Kompatibilis a The Cowgirl prémium szexgéppel


Felszerelkezve a The Cowgirl - Bronco Szilikon Tartozékkal, a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy minden használat során maximálisan élvezni fogják az élményt, miközben egy lépéssel közelebb kerülnek a valósághoz.


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "The Cowgirl - Bronco szilikon tartozék (világos bőr)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem