Betöltés...

YESFORLOV - LOVFINGER Csiklóizgató Vibráló Gyűrű

Ár: 27.890 Ft



Fedezd fel a szexuális örömök új dimenzióit a YESFORLOV LOVFINGER csiklóizgató vibráló gyűrűvel. Egy finom és innovatív kialakítású eszköz, amelyet könnyedén az ujjadra csúsztathatsz, hogy változatos vibrációs módokkal fokozd az intim élményeket. A gyűrű a gyengéd simogatástól az intenzív bizsergésen át az extatikus borzongásig vezet.


A TERMÉK ELŐNYEI Ideális Választás a Szerelmi Élet Fűszerezésére Kompakt méreteivel (40mm x 45mm x 16mm) és könnyű súlyával (16g) a LOV'finger kényelmes és egyszerű használatot biztosít. Az ujjaidhoz tökéletesen illeszkedő, 11 különböző vibrációs móddal rendelkező eszköz az izgalmas intim masszázsokhoz. Ergonomikus formájának köszönhetően kiváló a csikló stimulálására.


Diszkrét és Azonnali Élvezet A ftalátmentes, puha tapintású szilikonból készült LOV'finger vibráló gyűrű diszkrét és azonnali örömet nyújt. A fröccsenésálló és könnyen tisztítható ABS héj hatékonyan továbbítja a rezgéseket. A 50 dB alatti hangerő biztosítja, hogy csak Te és partnered élvezzétek a pillanatot.


Különleges Orgazmikus Gél a Csomagban A csomagban található YESforLOV izgató gél kifejezetten a női élvezet fokozására lett kifejlesztve. A gél természetes összetevői serkentik a csikló és az intim területek érzékeny idegvégződéseit, így hozzájárulva az intenzív orgazmusokhoz.


A Csomag Tartalma:




1 db YESFORLOV csiklóizgató vibráló gyűrű



Rendkívül csendes
USB kábelen keresztül újratölthető (tartozék)
Bőrbarát szilikon
Lágy tapintású
Fröccsenésálló
11 rezgési sebesség
Egyszerű, egygombos vezérlés
2 év garancia
Kína (PRC) gyártmány



1 db YESFORLOV izgató gél nőknek (10 g).






 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.23
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "YESFORLOV - LOVFINGER Csiklóizgató Vibráló Gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem