Betöltés...

EL TORITO - 6 DB

Ár: 7.489 Ft

EL TORITO
 




Csökkent nemi vágy, potenciazavar vagy csak alkalmi merevedési problémái vannak? Egyetlen kapszula segítségével ismét visszanyerheti a kontrollt potenciája felett!


 


Merevedési zavarról akkor beszélhetünk, ha a szexuális együttléthez szükséges keménységet, vagy annak fenntartását nem tudjuk elérni. Kevés olyan probléma tudja a férfiak önbecsülését oly mértékben csökkenteni, mint a merevedési zavar okozta kellemetlenség. A fennálló gondok kihatással lehetnek az életminőségére, mind lelkileg, mind pedig pszichésen. Éppen ezért fontos, hogy időben tegyen a probléma kezeléséért.


 


Az El Torito potencianövelő kapszulát azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik számára fontos, hogy a szeretkezések színvonalasak legyenek és hosszantartó élvezetet nyújtsanak mindkét fél számára. Ha a csökkent nemi vágy, vagy a különböző szintű merevedési problémák miatt nem tudja kiélvezni a szexet, az El Torito gyors segítséget jelenthet Ön számára. 
A mindennapi stressz, a munkahelyi problémák, a karrier hajszolása, a folytonos megfelelési vágy könnyen rányomják béllyegüket az ember egészségére. Az állandó aggodalmaskodás miatt előfordulhat, hogy nem tud ráhangolódni partnerére, nem tudja elengedni, ellazítani magát, ennek következtében pedig könnyen nehezedhet a merevedés kialakulása, ellehetetlenedhet az együttlét. 
Nem kell azonban ebbe beletörődnie. Az El Torito potencianövelő kapszulát alkalmazva, már fél órán belül érezheti annak pozitív hatását. Erekciója hamar és problémamentesen jelentkezhet bármilyen hosszú nap legyen is maga mögött. 


 


Az El Torito használatával visszanyerheti egykori egészséges magabiztosságát, hiszen biztos lehet benne, hogy bármikor készen áll majd a minőségi, hosszantartó együttlétre, ami nem csak önnek, de partnerének is nagy örömet okoz majd. 

A gyógynövényi hatóanyagoakt tartalmazó étrend-kiegészítő nem csak erekcióján javíthat, de alkalmazásával az együttlét is tovább tarthat. Könnyedén kihozhatja a szexből a maximumot, olyan intenzív orgazmusélményt élve át, melyben korábban talán még nem is tapasztalt. Az El Torito mindezek mellett az orgazmust követő regenerációt is gyorsítja, így az első orgazmust követően hamar készen áll majd a második, vagy akár harmadik együttlétre is, így könnyedén, akár többszörös orgazmust is elérhet. 
 


 


Erősebb és biztosabb erekció, hosszan tartó merevedés, fokozott orgazmusélmény és akár többszörös orgazmus. Ez nyújthatja az El Torito egyetlen szem kapszulája. 



 


A nem megfelelő táplálkozás, mozgásszegény életvitel, nagy mértékű, szinte rendszeres alkohol fogyasztás, túlsúly is kihatással lehet teljesítményképességünkre. A termék alaposan összeválogatott növények tárháza, de az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a színes, sokrétű életmódot.


 


A tabletta köszönhetően 100%.ban gyógynövényi komponenseinek speciálisan a potencia növelésére hathat. Kemikáliától mentes készítmény, ezért a mellékhatások sem ismertek a vásárlói visszajelzések alapján. Megfelelő mértékű, masszívabb erekció lehet a végeredmény, amitől bátrabban kezdeményezhet és elégíthet ki minden kívánságot.



 


Miért válassza az El Torito potencianövelő kapszulákat?

A készítmény, köszönhetően a 100%-ban természetes, gyógynövényi hatóanyag tartalmának, gyorsan felszívódik és akár 3 napon keresztül is érzékelhető marad potencianövelő hatása. A kimagaslóan gyors felszívódásnak köszönhetően az alkalmazást követően már 30-40 percen belül kifejtheti hatását. Segíthet elérni a magasabb koncentrációt, aminek segítségével hosszabbodhat az ejakulációs idő. Nem kell többet kínosan érezze magát a korai magömlés miatt. A kapszulák gyógynövényi összetevői segíthetnek önnek ellazulni, feloldani a stresszt, így átadhatja magát a szex minden gyönyörének. 
 


Az El Torito a leghatékonyabb potencianövelő gyógynövényi összetevőket tartalmazza. Ennek köszönhetően a leghatékonyabb potencianövelők táborát szaporítja. 




Domináns összetevői:

Maca gyökér: A Maca gyökér köztudottan az inkák ősi szuper étele volt. A kapszulában is megtalálható maca por hatása, hogy támogathatja a fizikai szellemi erőnlétet, javíthatja az állóképességet és nem utolsó sorban segíthet a termékenység fokozásában, a megfelelő nemi működésben és a nemi vágy fokozásában. Potencia javító hatása is lehet. Jobb érzelmi állapot elérésében is közrejátszhat. Ásványi anyagokban gazdag növény.


Ginzeng: A Ginzeng kivonat remek lehet a kimerültség ellen, a testi fáradság csökkentésében, a stressz enyhítésében. Hozzájárulhat az optimális keringéshez. Az endorfin termelő, nemi vágy keltő hatása lehet. Az elbeszélések alapján megvilágíthatja az elmét. Alkalomtól függően ellazíthat, teljesítmény stimuláló hatással bírhat. Csökkentheti a vércukor és a koleszterin szintet.


Fűrész pálma: A Fűrész pálma egy nagyon ellenálló, vadon termő gyógynövény, mely jótékony hatással lehet a prosztatára. Segíthet a húgyúti problémák kezelésében. Hasznos lehet a hormonrendszer működésében.


Gotu Kola: A Gotu Kola kivonat, pontosabban ázsia gázló pedig serkentheti az idegrendszert, a vérkeringést javíthatja, enyhítheti a napi bosszankodásból adódó feszültséget. Jótékony következménye lehet a koncentrációra, mentális problémákra és kimerültségre. Javíthatja a kognitív funkciókat és a memóriát.



 


Mire számíthat a termék alkalmazását követően?


A készítmény használata által az aktus ideje megnőhet, élményekkel teltebb és szexuális állóképessége is nagyobb lehet. Segíthet a teljesebb, keményebb erekció eléréséhez. A legkisebb behatásoknak következtében is aktiválódhat hatása. Egy igazi vágykeltő. Fizikai és szellemi stimuláns hatással rendelkezhet. Fókuszát koncentráltabbá teheti. Használata során a prosztata problémák is javulhatnak. A kapszula lenyelése után körülbelül 30-40 percen belül érzékelhető a hatása. Gyors, de mégis tartósabb eredmény, akár 3 napon keresztül érezhető impulzus. Az El Torito potencia serkentő kapszulát 18 év felett ajánljuk minden korosztálynak.



 


Előfordulhatnak nem kívánt hatások?


A 100%-os gyógynövényi hatóanyag-tartalomnak köszönhetően nem kívánt mellékhatások nem jellemzőek a kapszulák használatára. A hatás azonban eltérő lehet. Így, ha vérnyomási-, vagy keringési problémákkal küzd, az alkalmazás előtt mindenképp kérje ki kezelőorvosa véleményét!


 


 


Miből tudhatja, hogy ez az eredeti El Torito kapszula?


2010 óta a magyarországi piacon lévő tablettát gondosan újra tervezve, 2018-ban új külsővel és az összetevők újragondolásával, a megfelelő arányban, 100%-ig növényi összetevőknek köszönhetően ugyan azt a megbízható kapszulát rejti, amiben eddig sem és ezután sem fog csalódni. Gondosan biztonságos forrásból eredő termékekkel foglalkozunk, amelyek nem tartalmaznak káros kémiai hozzávalókat, vagy teljesítményfokozókat. Egy fekete dobozon látható vöröses bika az ismertetője, amely 6 darab átlátszó tablettát tartalmaz. A termék pontos összetételét, leírását is a dobozon találja. Lehetőség szerint ajánlott az ismertető alapos elolvasása használat előtt, bármilyen további kérdés esetén kérdezze orvosa tanácsát.



 


Pozitív hatásai:




Gyors, hosszabb hatás


Bevétel után akár 30-40 percen belül


Káros mellékhatásoktól mentes, természetes összetevői miatt


Csökkentett alkoholfogyasztás mellett is használható


Állóképesség növelés


Hosszabb, tartósabb erekció


Vastagabb péniszt eredményezhet


Segíthet a korai ejakulációt elkerülni




 


Alkalmazása:


A tablettát férfiak számára fejlesztették, akik segítséget keresnek a potencia serkentésben, vágy fokozásának maximalizálásában. A kapszulát lenyelve szájon át kell bevenni, a termékben található leírás alapján. A szexuális együttlét előtt érdemes 30-40 perccel előbb bevenni, lehetőleg éhgyomorra, érdemes előtte és utána a zsírosabb ételeket elkerülni, amely befolyásolhatja a potencianövelés lehetőségét.


Kerülje a túlzott alkohol fogyasztást, mivel a termék hatékonyságát csökkentheti és akadályozhatja az elérni kívánt maximális teljesítmény. Kúraszerű alkalmazásakor 3 naponta 1 tabletta ajánlott.



 


Összetevői:


Maca gyökér por, Fűrész Pálma kivonat, Szibériai Ginseng kivonat, Gotu Kota kivonat



 


 


Figyelmeztetés:


A tabletta alkalmazását nem ajánljuk, amennyiben Ön szív- vagy érrendszeri problémákkal küzd. A termék vérbőséget okoz és értágító hatással bír. Használat előtt ajánljuk, hogy konzultáljon kezelőorvosával, kiváltképp, ha rendszeres alkalmazást igénylő gyógyszereket szed.


A terméket 18 év felett ajánljuk!


Gyermekek elől elzárva tartandó!



 


Figyelem: Szakember véleményét nem helyettesítik a doktortaurus.hu oldalon lévő tanácsok, cikkek és információk, ezért kérjük bármilyen betegség esetén forduljanak szakorvoshoz.


Az étrend-kiegészítők nem minősülnek gyógyszernek, betegségeket nem kezelnek és nem helyettesítik a változatos, vegyes, kiegyensúlyozott életmódot.

A termékek hatása egyénenként eltérő lehet. A hatás nem garantált. 


 








 


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "EL TORITO - 6 DB" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem