Betöltés...

Bavicchi Bio Adzuki bab csíráztatáshoz - Jelentős vas- és fehérjeforrás. Szív és vesék erősítője.

Ár: 695 Ft

Pikáns ízű, vesék működését serkentő, jelentős vas- és fehérjeforrás. A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők. Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást. Csíráztass bio adzuki babot! A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. „ÉLŐ ÉTEL” Héja különösen puha, íze meglepően édes. Felhasználási javaslat: Áztatási idő: 12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 3-4 nap Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig. Kiszerelés: 90gr

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bavicchi Bio Adzuki bab csíráztatáshoz - Jelentős vas- és fehérjeforrás. Szív és vesék erősítője." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem