Betöltés...

Folyamatos tintaellátó CISS T0801-T0806 tinta nélkül eladó!

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Folyamatos tintaellátó CISS T0801-T0806 tinta nélkül

Epson nyomtatókhoz, pl. P50

Fontos! A CISS patronjainak színsorrendjét balról jobbra kérném ellenőrizni, mivel többféle színsorrend létezik! Amennyiben a színsorrend eltér (Y, Bk, LC, LM, M, C vagy C, Y, LC, BK, M, LM) a CISS nem fog működni, ezért kérem, hogy vásárlás előtt érdeklődjön, mivel a hibás színsorrend okán a CISS-t nem veszem vissza!

A 6 hónap garancia időn belül a CISS-t csak kultúrált csomagolás mellett veszem vissza, illetve cserélem! A 6 hónap garancia csak akkor áll fenn, ha az általam árult tinták valamelyikével használják a CISS rendszert. Ez a megkötés azért szükséges, mivel a mások által árult, olcsóbb, 300Ft/100ml körüli tinták használata okozott már nyomtatási problémát!

Kapacitás: 6 X 100ml tinta/tartály.

Kifejezetten a meghirdetett CISS rendszerekhez való utángyártott tinta (dye, más néven festékalapú) külön hirdetésben meghirdetve folyamatosan kapható 790Ft/100ml színenkénti áron. Külön hirdetésben árulok még 30ml/30ml/790Forint áron nyomtatófej-tisztító (nyomtatófejtisztító) folyadékot is (normál használat mellett több évre elegendő), mely az összes fúvóka működését biztosítja, használatával az utántöltés után oly gyakori nyomtatófej-tisztítás a legtöbb esetben elkerülhetővé válik, egyben a nyomtatófej élettartamát is megnöveli.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IV. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
Márka: Epson kompatibilis Noname
 
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Folyamatos tintaellátó CISS T0801-T0806 tinta nélkül eladó!" című hirdetést látja. (fent)