Betöltés...

Asus Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC 12 GB GDDR6X, HDMI, DP videokártya

Ár: 358.819 Ft

Az ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 SUPER dinamikus hőteljesítményt biztosít széles körű kompatibilitás mellett. A zászlóshajó grafikus kártyák fejlett hűtési megoldásai – köztük két Axial-tech ventilátor a hűtőbordához vezető légáramlás maximalizálása érdekében – a 26,7 cm hosszú, 2,56 nyílásos kártyán találhatók, így nagyobb teljesítményt biztosítanak kevesebb helyen.

Ezek a fejlesztések az ASUS Dualt tökéletes választássá teszik azoknak a játékosoknak, akik nagy súlyú grafikus teljesítményre vágynak kompakt felépítésben.

Két jól bevált Axial-tech ventilátor egy kisebb agyvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszabb lapátokat, valamint egy zárógyűrűt a lefelé irányuló légnyomás növelésére.

Az Auto-Extreme Technology egy automatizált gyártási folyamat, amely új mércét állít fel az iparágban azáltal, hogy lehetővé teszi az összes forrasztás egyetlen menetben történő elvégzését. Ez csökkenti az alkatrészek hőterhelését, és elkerüli a kemény tisztítószerek használatát, ami kisebb környezetterhelést, alacsonyabb gyártási energiafogyasztást és összességében megbízhatóbb terméket eredményez.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Asus Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC 12 GB GDDR6X, HDMI, DP videokártya" című hirdetést látja. (fent)