Betöltés...

Omoton Laptop stand LD02 (Silver)

Ár: 14.290 Ft

Naponta használja a laptopját, és további monitort és billentyűzetet csatlakoztat hozzá? Vagy szeretné megkönnyíteni a kiválasztott eszközök tárolását? Az Omoton LD02 dupla állvány ebben segít Önnek! Segít megfelelően megszervezni az íróasztala helyét, és könnyedén rendet tartani. A rekeszeinek szélességét 14-42 mm között állíthatja be. A termék rendkívül tartós és 4-17,3″-es készülékekkel kompatibilis.

Szerezze vissza íróasztalának helyét
Az állvány lehetővé teszi, hogy akár két laptopot vagy más eszközt is függőlegesen tároljon. Az ilyen módon történő felállítással helyet takaríthat meg az íróasztalán, és több helyet nyerhet! Ideális, ha például gyakran csatlakoztat külső monitort a MacBookjához, vagy szeretné feltölteni az iPadjét. Így könnyedén rendet tarthatsz, és kényelmesebbé teheted a munkádat!

Széles körű kompatibilitás
A tartozék kompatibilis a legtöbb 4-17,3″ képátlójú laptoppal, táblagéppel és okostelefonnal. Így például a MacBookodat és az okostelefonodat is beleteheted. Az állvány rekeszeinek szélessége (14-42mm) is állítható a mellékelt imbuszkulccsal. Így könnyedén beállíthatod, hogy szorosan illeszkedjen a kiválasztott eszközökhöz, és biztosítsa azok stabilitását.

Továbbfejlesztett konstrukció
Az állvány gyártásához kiváló minőségű alumíniumötvözetet használtak, amelyet CNC megmunkálással, homokfúvással és csiszolással készítettek. Ezáltal a tartozék rendkívül tartós és karcálló lesz. Ugyanakkor rendkívül stílusosnak mutatkozik - szinte ugyanolyan textúrájú, mint a MacBook felülete. Mindez azt jelenti, hogy a termék nem csak jó szolgálatot tesz, hanem az íróasztalát is díszíti!

Páratlan stabilitás
Ne aggódjon, hogy az állványra helyezett készülék felborul vagy megsérül. A tartozék széles, nehéz talppal van ellátva, így rendkívül stabil. Ráadásul a belsejében és az alján szilikonból készült csúszásmentes párnák vannak, amelyek megvédik a laptopot a karcolásoktól, és megakadályozzák, hogy a termék csúszkáljon az íróasztal felületén.

Támogatott max méret max 17,3"
Anyaga Fém
Szín Ezüst
Súly (bruttó) 0.76 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Omoton Laptop stand LD02 (Silver)" című hirdetést látja. (fent)