Betöltés...

ASUS NVIDIA T400 90SKC000-M6XAN0, 30 W, 4GB GDDR6, 3x Mini DP, ATX, PCIe x16 3.0, Fekete szerver videókártya

Ár: 92.449 Ft

Memória mérete

A VRAM, amely manapság elsősorban GDDR típusú, a hagyományos RAM-hoz hasonló szinkron memória. A grafikus memória esetében azonban gyorsabb átviteli sebességgel és többszörös adatátviteli sebességgel rendelkező memóriachipekről van szó. Az eredmény a grafikus kártya vagy a koprocesszor által kiszámított és a processzornak továbbított adatok sokkal gyorsabb pufferelése.

CUDA Technológia

A professzionális alkalmazások felhasználói a CUDA architektúrának köszönhetően élvezhetik a CUDA grafikus stream processzorok előnyeit. Ennek köszönhetően a grafikus kártya nyers teljesítménye konkrét számításokhoz használható, ami sokszorosára gyorsíthatja a munkát egy klasszikus processzorhoz képest, amelyet jelentősen korlátoz a kevesebb mag.

Aktív

Az aktív hűtés főként a hőmérséklet csökkentésének megbízható módszere miatt terjedt el. Ez a hűtés légáramlással történik, leggyakrabban egy vagy több ventilátorból áll, és célja, hogy segítsen vákuumot létrehozni a házban, ezáltal jelentősen javítva a légáramlást, amely a grafikus kártyáról a hőt kivezeti a házból. A grafikus kártyák aktív hűtése axiális hűtésre, amely a hagyományos játékgrafikus kártyák esetében gyakori, és radiális hűtésre osztható, amely hosszirányú légáramlást használ. Ezt a hűtési típust például a grafikus kártyák TURBO változata használja.

PCI Express

A PCI Express egy olyan interfész, amely általában bővítőhely formájában jelenik meg, hogy biztosítsa a teljes rendszer modularitását, legyen szó akár GPU-ról, hálózati kártyákról, vezérlőkről, m.2 meghajtókról vagy más bővítőkártyákról. Igaz, hogy minél újabb generációs és szélesebb az interfész, annál nagyobb a teljesítmény és az átviteli sebesség. A legtöbb modern grafikus kártya 16 sávot használ a processzorral való összeköttetéshez. Jelenleg a legmodernebb generáció a PCI Express 4.0 generáció, sávonként 2 Gb/s sebességgel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ASUS NVIDIA T400 90SKC000-M6XAN0, 30 W, 4GB GDDR6, 3x Mini DP, ATX, PCIe x16 3.0, Fekete szerver videókártya" című hirdetést látja. (fent)