Betöltés...

Huion Inspiroy H420X Digitalizáló - Fekete

Ár: 14.120 Ft

Nem csak a rajzolásban jártas
Simán, gyorsan és hordozhatóan. Az Inspiroy H420X magas jelentési sebességgel és nyomásérzékenységi szinttel rendelkezik, hogy ne csak a rajzolást élvezhesd, hanem elmerülj az OSU! játékban is. Emellett kompatibilis a különböző operációs rendszerekkel, hogy kielégítse a különböző igényeket, például az online tanulást, a jegyzetelést és a szabadtéri rajzolást.

Rendkívül gyors reagálás minden egyes ütésnél
A 300 PPS-es iparágvezető jelentési sebességgel és a professzionális játékmód beállításával az illesztőprogramban az Inspiroy H420X segíthet megszabadulni a lagtól, amikor OSU! játszik. Az elemmentes tollal gyorsan mozoghat a kis 4 x 2 hüvelykes munkaterületen is, hogy csökkentse a kéz mozgásterjedelmét, így könnyebben elérheti a Full Combo-t és még több "Tökéleteset" kaphat.

Egyszerűsítse a tervezést a jobb kényelem érdekében
Az ergonomikusan kialakított keskeny keret tenyértámasz területe és a lekerekített sarkok biztosítják, hogy a kezek hosszabb használat után se fáradjanak el. Emellett a gyorsbillentyűk nélküli kialakítás nagyobb kényelmet biztosít az OSU! játékosok és művészek számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Huion Inspiroy H420X Digitalizáló - Fekete" című hirdetést látja. (fent)