Betöltés...

Plantronics Voyager Focus UC, Microsoft Bluetooth Headset Fekete

Ár: 86.420 Ft

Nagyszerű hangzás, és zajszigetelésIrodai használatra tervezett, aktív zajszűrővel (ANC) rendelkezik. Megszűri a nemkívánatos zajokat és egy egyensúlyt állít fel a hangzás terén.KapcsolatA Voyager Focus UC zökkenőmentes csatlakozást biztosít számítógépéhez vagy okos telefonjához. Akár 30 m vezeték nélküli hatótávolsággal is élvezheti a mobilitást, miközben a hívások és a zene kristálytiszta marad, akár az íróasztalnál, a konferenciateremben vagy a konyhában tartózkodik. 

Intelligens vezérlésNémítás és beépített intelligens érzékelők segítségével irányíthatja beszélgetéseit. Könnyen elnémíthatja egy gombnyomással, vagy egyszerűen úgy, hogy leveszi a fülhallgatót. Ha a mikrofon némításakor próbál beszélni, a Dinamikus némítás jelzést ad Önnek a mikrofon némított állapotáról.

Kompatibilitás
Minden USB fejhallgató és személyes kihangosító kompatibilis a legnépszerűbb hangplatformokkal. A Plantronics megoldások kiváló hangminőséget nyújtanak Önnek és a hívás másik végén tartózkodóknak is - függetlenül a választott platformtól.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Plantronics Voyager Focus UC, Microsoft Bluetooth Headset Fekete" című hirdetést látja. (fent)