Betöltés...

Lenovo ThinkPad T450 Ultrabook Fekete (14" / Intel i5-5300U / 8GB / 128GB SSD) - Használt (LENOVOT450_I5-5300U_8_128SSD_CAM_HDP_HU_INT_A)

Ár: 83.850 Ft

 Az üzleti laptopok piacán a Lenovo ThinkPad sorozat már évek óta az élvonalat képviseli, és a ThinkPad T450 ezen hagyományok méltó képviselője. A T450 a sorozat egyik központi modellje, amely a megbízhatóságot, tartósságot és teljesítményt egyaránt szem előtt tartva készült.Az Intel Core processzorok erejével felszerelve a T450 kiváló teljesítményt nyújt, legyen szó irodai alkalmazásokról, multimédiás tartalmakról vagy webböngészésről. A rendelkezésre álló akár 16 GB DDR3L RAM gondoskodik arról, hogy a multitasking zökkenőmentes legyen, még több alkalmazás párhuzamos futtatása esetén is.A ThinkPad T450 kijelzője éles és kontrasztos képet kínál, ami kiválóan alkalmas dokumentumok szerkesztéséhez, táblázatok kezeléséhez vagy prezentációk megjelenítéséhez. Az HD vagy Full HD felbontású kijelző garantálja a széles betekintési szöget és a tűéles képet. A Power Bridge technológia lehetővé teszi az akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene állítani a rendszert, így a munka sosem áll meg.A készülék számos csatlakozási lehetőséget kínál, mint például az USB 3.0 portok, a Mini DisplayPort, valamint az VGA port a kijelzők és egyéb eszközök csatlakoztatásához. A beépített Wi-Fi és Bluetooth biztosítja a vezeték nélküli kapcsolatokat, legyen szó internet-hozzáférésről vagy eszközök csatlakoztatásáról.A ThinkPad T450 kényelmes billentyűzete és pontos touchpad-ja biztosítja, hogy a felhasználók kényelmesen és hatékonyan végezhessék munkájukat. A laptopban található TPM (Trusted Platform Module) technológia a biztonságos adatkezelést és tárolást segíti elő. A készülék kialakítása a híres ThinkPad tartósságot és megbízhatóságot tükrözi, így a T450 egy megbízható társ az üzleti életben és azon túl is.Az ergonomikus kialakítás és a kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy a T450 hosszú távon is kényelmes és megbízható maradjon. A beépített hangszórók és a Dolby Advanced Audio technológia kiváló hangélményt nyújtanak, legyen szó konferenciahívásról, zenéről vagy filmekről. A készülék továbbá rendelkezik egy beépített ujjlenyomat-olvasóval is, amely tovább növeli a biztonságot és a kényelmet.A T450 kialakítása lehetővé teszi a könnyű karbantartást és frissítést, így a felhasználók könnyedén cserélhetik az alkatrészeket vagy bővíthetik a rendszert. Összefoglalva, a Lenovo ThinkPad T450 egy olyan üzleti laptop, amely a modern technológia és a hagyományos ThinkPad minőség tökéletes kombinációját kínálja. Egy igazi munkaállat, amely nem ismer kompromisszumot a teljesítmény és a megbízhatóság terén, és minden kihívásra fel van készülve.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo ThinkPad T450 Ultrabook Fekete (14" / Intel i5-5300U / 8GB / 128GB SSD) - Használt (LENOVOT450_I5-5300U_8_128SSD_CAM_HDP_HU_INT_A)" című hirdetést látja. (fent)