Betöltés...

Poly 206110-101 Plantronics Voyager 5200 Bluetooth, 30 m hatótávFekete vezeték nélküli headset

Ár: 68.860 Ft

A Plantronics Voyager 5200 egy vezeték nélküli headset, amellyel akkor is telefonálhat, amikor nincs hely a mobiltelefon elővételére, például autóban, motoron vagy kerékpáron ülve. Mindezt a Bluetooth v4.1 + EDR technológia biztosítja, amely kiváló hangminőséget biztosít költséghatékony kivitelben, valamint az intelligens érzékelőkkel ellátott hangvezérlés, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgató felhelyezésével hívást fogadjon. A készülék hangjelzésekkel is képes kommunikálni, és a gomb segítségével könnyen aktiválható a Google Now, a Siri vagy a Cortana.

BÁRHOL FELVEHETI A HÍVÁST
Ha az Ön munkanapja nem korlátozódik az irodára, akkor ehhez megfelelő headsetre van szüksége. Az innovatív WindSmart technológiának, az adaptív zajszűrő mikrofonnak és a Bluetooth fülhallgatónak köszönhetően a Voyager 5200 headsetet bárhol használhatja, és bármikor hallható. Nem számít, hol dolgozik a legjobban, ez a fejhallgató mindent megtesz Önnel.

PARANCSVEZÉRLÉS
Tapasztalja meg a kihangosított kommunikáció új dimenzióját. A Voyager 5200 headset bejövő hívások bejelentése - csak mondja ki a "Válasz" vagy "Figyelmen kívül hagyás" szót, és a headset elvégzi a többit. Egyérintéses némítással és dinamikus némítási riasztással és beszélgetési idő frissítéssel rendelkezik, hogy ne maradjon le semmiről.

TISZTA HANGZÁS MINDENHOL
A fontos hívások bárhol fogadhatók - a forgalmas utcán és a kávézóban is. Most zavartalanul válaszolhat a kérdésekre - bárhol is legyen. Az innovatív zajszűrés és a hat rétegű WindSmart technológia kiküszöböli a háttérzajt, így a hangja mindig tiszta és tiszta.

KÉNYELMES EGÉSZ NAP
A gondosan tesztelt, ergonomikus kialakítás egész nap kellemes viselési kényelmet biztosít - még munkaidő után is. Maradjon kapcsolatban egész nap.
BEÁLLÍTÁSOK KEZELÉSE
Keresse meg elveszett headsetjét, frissítse a firmware-t, és szabja testre a funkciókat és értesítéseket a mobil hub alkalmazással. Vagy használja a Hub Desktop szoftvert az akkumulátor állapotának ellenőrzéséhez, a softphone-hívások vezérlésének engedélyezéséhez és még sok máshoz. Teljes körű vezérlés könnyedén.

PLATFORM KOMPATIBILITÁS
Minden fejhallgató és kihangosító telefon kompatibilis a legtöbb platformmal. Egyszerűen válassza ki a platformot, mi pedig a megfelelő hardverrel látjuk el.

ZAJSZŰRÉS
A headset négy mikrofonnal aktív digitális jelfeldolgozással (DSP), belső 20 sávos adaptív equalizerrel, akusztikus visszhangszűréssel és oldalhang-érzékeléssel lett ellátva.

WINDSMART TECHNOLÓGIA
A szélzaj elleni védelem hat szintje aerodinamikai tervezési elemek és egy adaptív, szabadalmaztatott algoritmus kombinációjával.

MULTIPOINT TECHNOLÓGIA
Maradjon kapcsolatban két telefon összekapcsolásával és mindkét hívás fogadásával.

AUDIO STREAM
Zene, útbaigazítás, podcastok és sok más streaming a Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) segítségével érhetőek el.

VÉDELEM NEDVESSÉG ELLEN
A headset P2i nano bevonattal rendelkezik az izzadság és a nedvesség elleni védelem érdekében.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Poly 206110-101 Plantronics Voyager 5200 Bluetooth, 30 m hatótávFekete vezeték nélküli headset" című hirdetést látja. (fent)