Betöltés...

Bluetooth 5.0 fejhallgató, Multipoint, iOS/Android Kompatibilitás, HD Hang, 24 Órás Autonómia, Noise Cancelling, Dupla Mikrofon, Kihangosítás, Vezeték nélküli, Gyors USB Type-C Töltés, Védőto

Ár: 19.960 Ft

Bluetooth fejhallgató 5.0, Két eszköz csatlakoztatása, iOS/Android kompatibilitás, HD hangminőség, 24 órás akkumulátor-üzemidő, Zajszűrés, Némítás mód, Két mikrofon, Kihangosító, Mindkét fülhöz, Vezeték nélküli, USB Type-C gyorstöltés, Védőtok,  Fekete
Tapasztalja meg a vezeték nélküli kommunikáció teljes szabadságát a Bluetooth 5.0 headsettel, amely zökkenőmentes csatlakozást és fejlett funkciókat biztosít az élmény fokozása érdekében. Akár úton van, akár az irodában, ez a mikrofonos fejhallgató tökéletes társ a hívások és a zene hatékony és kényelmes kezeléséhez.Csatlakozás két eszközhöz: Maximális rugalmasságot érhet el azzal a funkcióval, hogy egyszerre két eszközhöz csatlakozik, így egyszerre maradhat kapcsolatban mobiltelefonjával és táblagépével vagy laptopjával.iOS/Android kompatibilitás: Az eszköz operációs rendszerétől függetlenül a Bluetooth 5.0 teljes mértékben kompatibilis mind az iOS, mind az Android rendszerrel, biztosítva, hogy technológiája zökkenőmentesen integrálódjon digitális ökoszisztémájába.HD minőségű hang és zajszűrés: Élvezze a magával ragadó zenehallgatási élményt a HD hangminőséggel és a fejlett zajkioltó technológiával, amely kiküszöböli a háttérzajt, így csak kedvenc beszélgetésére vagy zenéjére koncentrálhat.24 órás akkumulátor-üzemidő és USB Type-C gyorstöltés: Ne aggódjon többé az akkumulátor lemerülése miatt, mivel ez a headset lenyűgöző, akár 24 órás folyamatos akkumulátor-üzemidőt kínál. Az USB Type-C gyorstöltéssel pedig útközben is gyorsan hozzájuthatsz a szükséges energiához.Némítási mód és kettős mikrofon: A némítási móddal és a kettős mikrofonnal teljes mértékben kézben tarthatja beszélgetéseit, amelyek biztosítják, hogy hangja bármilyen környezetben tiszta és pontos legyen.Kihangosító és mindkét fülre: Legyen termelékenyebb és hatékonyabb a kéz nélküli funkcionalitással és az ergonomikus kialakítással, amely lehetővé teszi a kényelmes illeszkedést mindkét fülbe, így szabadon mozoghat.Vezeték nélküli és védőburkolat: Szükségtelenné teheti a kényelmetlen kábeleket a vezeték nélküli kapcsolattal, és védheti befektetését a mellékelt fedéllel, amely biztosítja, hogy a headset biztonságban maradjon, bárhová is megy.A stílusos és sokoldalú Bluetooth 5.0 headset klasszikus fekete színben kapható, amely tökéletesen illik személyes stílusához. Alakítsa át a kommunikáció és a multimédiás tartalmak élvezetének módját a Bluetooth 5.0 headsettel. Fejlett funkcióival és kivételes teljesítményével ez a sisak ideális választás azok számára, akik értékelik a szabadságot és a minőséget a kommunikációban.

[Fejlett csatlakoztathatóság és sokoldalúság]: Az 5.0-s Bluetooth-fejhallgató nagy teljesítményű kapcsolatot biztosít, lehetővé téve két eszköz egyidejű csatlakoztatását, függetlenül attól, hogy iOS- vagy Android-eszközt használ. Ez a sokoldalúság megadja Önnek azt a szabadságot, hogy hatékonyan és hibátlanul élvezhesse a kommunikációt és a szórakozást.[Magával ragadó hallásélmény HD hanggal és zajkioltó technológiával]: Élvezze a kiváló hangminőséget és a kivételes hangtisztaságot a HD hang- és zajkioltási technológiának köszönhetően. Ez a kombináció teljesen elmerül a beszélgetésekben és kedvenc zenéiben, kiküszöbölve a nem kívánt háttérzajokat.[Hosszabb élettartam és gyorstöltés]: Az akár 24 órás folyamatos használatnak és az USB Type-C-n keresztüli gyorstöltésnek köszönhetően ez a headset ideális társ azok számára, akik mindig úton vannak. Ne aggódjon többé az akkumulátor lemerülése miatt, és élvezze a megszakítás nélküli használat kényelmét.[A használat ellenőrzése és kényelme]: Az olyan funkciókkal, mint a némítási mód és a kettős mikrofon, teljes mértékben kézben tarthatja beszélgetéseit, biztosítva, hogy minden beszélgetés tiszta és pontos legyen. Ráadásul a kéz nélküli kialakítás és a mindkét fülbe kényelmesen illeszkedő kialakítás biztosítja a mozgás szabadságát és a kényelmet, hogy arra összpontosítson, ami igazán számít.[Elegáns kialakítás és tartozékok]: A Bluetooth 5.0 headset stílusos és klasszikus fekete kivitelben kapható, amely tökéletesen illeszkedik személyes stílusához. Ráadásul a mellékelt védőtok biztosítja, hogy befektetése biztonságos legyen utazás közben, teljes és gondtalan élményt nyújtva.


Funkciók:
- Bluetooth 5.0 kapcsolat: A Bluetooth 5.0 technológia stabil és gyors kapcsolatot biztosít a headset és a készülék között.
- Csatlakozás két eszközhöz egyszerre: Lehetővé teszi két Bluetooth-eszköz, például okostelefon és táblagép vagy laptop egyidejű csatlakoztatását és használatát.
- iOS és Android kompatibilitás: Tökéletesen működik az iOS vagy Android operációs rendszert futtató eszközökkel, optimális felhasználói élményt nyújtva platformtól függetlenül.
High Definition Sound (HD) és zajszűrés: Kiváló hangminőséget biztosít, magával ragadó hallásélményt nyújtva, míg a környezeti zajcsökkentő technológia kiküszöböli a nem kívánt háttérhangokat.
- Hosszabb akkumulátor-üzemidő: Élvezze az akár 24 órás folyamatos használatot anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor lemerülése miatt.
- USB Type-C gyorstöltés: Biztosítsa az akkumulátor gyors és kényelmes töltését az USB Type-C port segítségével, így több beszélgetési és zenei időt élvezhet.
- Némítási mód és kettős mikrofon: Lehetővé teszi a hívások egyszerű kezelését, beleértve a némítási mód aktiválását a hang ideiglenes elnémításához, és a kettős mikrofon garantálja a kivételes hangtisztaságot.
- Kihangosító funkció és ergonomikus kialakítás: Kényelmet és mozgásszabadságot biztosít, lehetővé téve a headset használatát anélkül, hogy a telefont a füléhez kellene tartania, és az ergonomikus kialakítás kényelmesen illeszkedik mindkét fülbe.
- Vezeték nélküli kapcsolat és hordozhatóság: Kiküszöböli a csúnya kábeleket, és vezeték nélküli élményt nyújt, megkönnyítve ahordozhatóságot és a mobilitást.
- Mellékelt védőburkolat: Megvédi a sisakot a sérülésektől vagy karcolásoktól, amikor nem használja, biztosítva, hogy mindig optimális működési állapotban legyen.Csomag tartalma:
- 1 x Bluetooth fejhallgató 5.0
- 1 x USB Type-C kábel
- 1 x Felkelések kézikönyve
- 1 x védőburkolat
- 2 x fülhorog
- 3 x füldugó (S, M, L)


A Bluetooth 5.0 headset nélkülözhetetlen társ azok számára, akik értékelik a szabadságot, a kényelmet és a teljesítményt a mindennapi kommunikáció és szórakozás során. Az olyan fejlett funkciókkal, mint a két eszköz csatlakoztatása, a kiváló minőségű HD hang, a hosszabb akkumulátor-üzemidő és az ergonomikus kialakítás, ez a headset magával ragadó és zökkenőmentes hangélményt nyújt. Az iOS és Android rendszerekkel való kompatibilitás, a zajkioltó technológia, a gyorstöltés és a mellékelt tartozékok mellett az 5.0-s Bluetooth fejhallgató teljes körű és sokoldalú termékként tűnik ki, amely ideális mind az irodában, mind utazás közben, mind szabadidős tevékenységek során. Eleganciájával és funkcionalitásával ez a termék azoknak szól, akik prémium megoldást keresnek mobil kommunikációs és szórakozási igényeikhez.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Bluetooth 5.0 fejhallgató, Multipoint, iOS/Android Kompatibilitás, HD Hang, 24 Órás Autonómia, Noise Cancelling, Dupla Mikrofon, Kihangosítás, Vezeték nélküli, Gyors USB Type-C Töltés, Védőto" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések