Betöltés...

Canon i-SENSYS MF267DW II Multifunkciós mono lézernyomtató

Ár: 208.770 Ft

Növelje az otthoni irodai termelékenységet többfunkciós nyomtatókkal
Kiváló minőségű, innovatív funkciókkal megpakolt és a kis- és otthoni irodák számára optimalizált többfunkciós mono nyomtatók. Rendkívül hatékony új nyomtatási technológiával, valamint fejlett szkennelési lehetőségekkel és másolási/faxolási lehetőségekkel rendelkezik.

Termelékenység
A rendkívül pontos, de gyors nyomtatásra optimalizált. A kompakt, mégis robusztus és stílusos kialakítás ellenére akár 28 oldal/perc nyomtatására is képesek. A beolvasási sebesség szintén lenyűgöző, a színes egyoldalas kimenet 15ipm/perc

Hatékonyság
A nyomtatópatronok telepítése néha rendetlen és időigényes lehet. Az MF260 II sorozat esetében nem, mivel ezek a készülékek a Canon eredeti patron és automatikus tömítés eltávolító technológiájával büszkélkedhetnek. Ez új patron telepítésekor automatikusan eltávolítja a tömítést, csökkentve a hulladékot és időt takarítva meg.

Biztonság
Az indításkor működő Verify rendszer megvédi a készüléket a manipulációtól és az illetéktelen programoktól. A hálózatot a legújabb titkosító szoftver védi. Az új biztonsági beállítások útmutatója pedig lehetővé teszi, hogy gyorsan megtaláld a számodra legmegfelelőbb beállítást.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Canon i-SENSYS MF267DW II Multifunkciós mono lézernyomtató" című hirdetést látja. (fent)