Betöltés...

Apple MacBook Pro 14.2" (2023) Notebook M3 Pro 512GB asztrofekete (MRX33MG/A)

Ár: 982.520 Ft

Tulajdonságok: Három hatalmas ugrás.
A MacBook Pro elképesztően hasít az M3, az M3 Pro és az M3 Max chipekkel. Ezek a három nanométeres technológiára épülő, vadonatúj GPU-architektúrával működő chipek az eddigi legfejlettebbek az Apple számítógépek történetében. Minden egyes chip még profibb teljesítménnyel és még komolyabb tudással bír. A játékszabályokat újraíró grafikus teljesítmény.
Ismerd meg a GPU-architektúrák eddig nem látott, új osztályát. És az eddigi legnagyobb áttörést az Apple chipek grafikai teljesítményében. A chipre integrált, gyors memória használatát a Dynamic Caching optimalizálja. Ezáltal hatalmas mértékben növekszik a GPU általános kihasználtsága, ami a profi appok és a legnagyobb grafikai igényű játékok teljesítményében óriási ugrást jelent. A játékok minden eddiginél részletgazdagabbak lesznek a hardveres gyorsítású mesh shadinggel, hálóárnyékolással. Ezzel a technológiával nagyobb tudású és hatékonyabb a geometriafeldolgozás, így több összetett képi világú jelenet renderelhető a játékokban. Hardveres gyorsítású sugárkövetés.
A MacBook Pro most először használ hardveres gyorsítású sugárkövetést. Ez az új grafikus architektúrával ötvözve akár két és félszeresére gyorsítja a renderelést a professzionális alkalmazásokban, a játékokban pedig élethűbb árnyékokat és tükröződéseket tesz lehetővé. Egész nap bírni fogja.
A MacBook Pro üzemideje az eddigi leghosszabb a Mac történetében – akár 22 óra. Az elképesztő hatékonyság titka az Apple chipekben rejlik. Emellett az összes MacBook Pro-modell akkumulátorról is ugyanolyan gyors, mint hálózatra csatlakoztatva, azaz bárhol kap el az ihlet vagy szólít a munka, számíthatsz rájuk. Csúcsra járatja az appokat.
Alkalmazások ezreit optimalizálták arra, hogy a lehető legjobban kihasználják a macOS és az Apple chipek lehetőségeit. Ezek az appok az M3 chipekkel gyorsabbak, mint valaha. A széles körben elterjedt hatékonyságnövelő alkalmazásoktól a legnépszerűbb játékokon át a legkomolyabb profi appokig csak úgy szárnyalnak. Szemet gyönyörködtető XDR.
Az extrém dinamikatartomány (XDR) kifinomultabb megvilágított pontokat, fantasztikusan részletgazdag árnyékokat és élénk, élethű színeket tesz lehetővé. Minden egyes Liquid Retina XDR-kijelző gyárilag kalibrált, ProMotion technológiát használ, és professzionális referenciamódokat kínál. 1080p felbontású kamera.
Technológiai megoldásainak köszönhetően élethűek a videohívások, így minden fényviszonynál remekül mutatsz. Stúdióminőségű hárommikrofonos rendszer.
Az elhangzottak legnehezebben kivehető hangjait is érzékeli, és minimálisra csökkenti a háttérzajt, így tisztán, jól hallhatóan megy át a hangod. Hat hangszórós audiorendszer.
A két pár rezgéskioltó mélynyomó és a két magassugárzó hangja betölti a teret, a Térbeli hangzás és a Dolby Atmos pedig háromdimenziós hangteret hoz létre. Mindig kiváló kapcsolatban.
A MacBook Pro ütős portkínálattal teszi lehetővé a nagy teljesítményű perifériák csatlakoztatását, a nagy felbontású kijelzők működtetését és a közvetlen letöltést SDXC-kártyákról. Emellett a Wi-Fi 6E és a Bluetooth 5.3 szabványt is támogatja. Biztonság egy ujjmozdulattal.
A Magic Keyboardon teljes méretű funkcióbillentyű-sor és Touch ID is van, hogy gyorsan, egyszerűen és biztonságosan oldhasd fel a Macedet és jelentkezhess be az appokba és a weboldalakra. Műszaki adatok Apple M3 Pro chip: 11 magos CPU 5 nagy teljesítményre optimalizált és 6 energiatakarékos maggal 14 magos GPU Hardveres gyorsítású sugárkövetés 16 magos Neural Engine 150 GB / s memória-sávszélesség Médiamotor: Hardveres gyorsítású H.264, HEVC, ProRes és ProRes RAW Videodekódoló motor Videokódoló Motor ProRes-kódoló és -dekódoló motor AV1-dekódolás Liquid Retina XDR-kijelző: 14,2 hüvelykes képátlójú Liquid Retina XDR-kijelző 3024 x 1964 képpontos natív felbontás (254 ppi képpontsűrűség) XDR (Extreme Dynamic Range, extrém dinamikatartomány) 1 000 000:1 kontrasztarány XDR-fényerő: 1000 nites tartós fényerő a teljes kijelzőn, 1600 nites csúcsfényerő2 (csak HDR-tartalom esetén) SDR-fényerő: 600 nit Egymilliárd szín Széles színtartomány (P3) True Tone technológia Akár 120 Hz-es adaptív frissítési gyakoriságot biztosító ProMotion technológia; fix frissítési gyakoriság: 47,95 Hz, 48 Hz, 50 Hz, 59,94 Hz, 60 Hz Akkumulátor és energiaellátás: Akár 18 óra filmlejátszás az Apple TV appban Akár 12 óra vezeték nélküli internethasználat 72,4 Wattórás lítium-polimer akkumulátor 70 Wattos USB-C hálózati adapter (alaptartozék az M3 Pro chiphez 11 magos CPU-val) 96 Wattos USB-C hálózati adapter (alaptartozék az M3 Pro chiphez 12 magos CPU-val és az M3 Max chiphez) USB-C – MagSafe 3 kábel Gyorstöltéssel tölthető a 96 Wattos USB-C hálózati adapterrel Töltés és bővíthetőség: SDXC-kártyahely HDMI-port 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó MagSafe 3 port Három Thunderbolt 4 port a következő funkciókkal: Töltés, DisplayPort, Thunderbolt 4 (akár 40 Gb / s), USB 4 (akár 40 Gb / s) Magic Keyboard háttérvilágítással: 12 teljes méretű funkció- és 4 fordított „T” elrendezésű nyílbillentyűt tartalmazó kiosztás 78 vagy 79 billentyűvel (egyesült államokbeli vagy ISO-szabvány) Touch ID Intelligens fényérzékelő Pontos kurzorvezérlést és nyomásfüggő funkciókat támogató Force Touch érintőpad; lehetővé teszi az erős kattintást, a lejátszás gyorsítását, a nyomásérzékeny rajzolást és a Multi-Touch mozdulatok használatát Hang: Hat hangszórós hifihangrendszer rezgéskioltó mélynyomókkal Széles sztereó hangzás Térbeli hangzás támogatása Dolby Atmos hangot tartalmazó zene és videók lejátszásakor a beépített hangszórókon Térbeli hangzás dinamikus fejkövetéssel harmadik generációs AirPods, illetve AirPods Pro vagy AirPods Max használatakor Nagy jel-zaj viszonyú, irányított nyalábformálású, stúdióminőségű hárommikrofonos rendszer 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó magas impedanciájú fejhallgatókra külön optimalizálva A HDMI-port támogatja a többcsatornás hang lejátszását

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple MacBook Pro 14.2" (2023) Notebook M3 Pro 512GB asztrofekete (MRX33MG/A)" című hirdetést látja. (fent)