Betöltés...

DOTTMON LED Univerzális Akkumulátortöltő Ni-MH Ni-Cd és Li-ion Típusokhoz

Ár: 11.990 Ft

DOTTMON CB-6A modell: Gyors LED univerzális töltő Ni-MH/Ni-Cd AA, AAA, AAAA, C, D méretű elemekhez és 3.6V/3.7V Li-ion akkumulátorokhoz.

A DOTTMON CB-6A egy sokoldalú, LED kijelzős univerzális töltő, amely kifejezetten Ni-MH és Ni-Cd típusú AA, AAA, AAAA, C, D méretű elemek, valamint 3.6V és 3.7V Li-ion akkumulátorok töltésére lett tervezve. Ez a magas teljesítményű eszköz kiváló választás azok számára, akik egyetlen töltővel szeretnék a különböző típusú és méretű elemeket és akkumulátorokat töltögetni.Bár az intelligens töltési funkció és a gyorstöltési lehetőség nem áll rendelkezésre, ez a modell mégis megkönnyíti a töltési folyamatot a LED kijelző segítségével, ami jelzi, hogy az akkumulátorok töltődnek. A töltő egyszerű és hatékony megoldást nyújt a mindennapi használatra, legyen szó játékokról, távirányítókról vagy bármilyen más eszközről, amely standard vagy speciális méretű elemekkel működik.Kiváló minőségű kínai gyártmányú termékként a DOTTMON CB-6A töltő biztosítja a megbízhatóságot és a tartósságot. A csomagolás tartalmazza a töltőt, így azonnal használatba vehető. Méretének és súlyának köszönhetően könnyen szállítható, így utazáshoz is ideális választás lehet. A töltő egyszerű használata mellett biztonságos működést is garantál, így nem kell aggódnia az akkumulátorok túltöltése vagy károsodása miatt.Összességében a DOTTMON CB-6A töltő egy megbízható és praktikus eszköz, amely sokféle akkumulátortípus töltésére képes, így egyetlen töltővel kezelheti összes töltést igénylő eszközét.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DOTTMON LED Univerzális Akkumulátortöltő Ni-MH Ni-Cd és Li-ion Típusokhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Cd