Betöltés...

Apple Magic Keyboard (2022) w Touch ID and Numeric Keypad - Black Keys - US English

Ár: 94.690 Ft

A Magic Keyboard Touch ID-val is elérhető, amely gyors, egyszerű és biztonságos hitelesítést biztosít a bejelentkezésekhez és vásárlásokhoz.
A Touch ID-val és numerikus billentyűzettel ellátott Magic Keyboard rendkívül kényelmes és pontos gépelési élményt nyújt. Kibővített elrendezéssel rendelkezik, dokumentumnavigációs vezérlőkkel a gyors görgetéshez és teljes méretű nyílbillentyűkkel, amelyek kiválóan alkalmasak játékhoz. A numerikus billentyűzet ideális táblázatokhoz és pénzügyi alkalmazásokhoz is. A billentyűzet vezeték nélküli, és újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely két töltés között körülbelül egy hónapig vagy még tovább is ellátja a billentyűzetet.¹ Automatikusan párosodik a Mac számítógépével, így azonnal munkához láthat. És tartalmaz egy fonott USB-C-Lightning kábelt is, amellyel párosíthatod és töltheted a Mac USB-C portjához csatlakoztatva.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple Magic Keyboard (2022) w Touch ID and Numeric Keypad - Black Keys - US English" című hirdetést látja. (fent)