Betöltés...

Bluetooth 5.1 fejhallgató, Kihangosító, IOS/Android kompatibilis, Zajszűrés, Hangerőszabályzó, USB-C, Tiszta hang, Töltődoboz, LED kijelző, Fekete

Ár: 11.806 Ft

Mindezekkel a lenyűgöző specifikációkkal a YYK 530 igazi audio társ az életstílusához. Ez a Bluetooth headset kiváló minőségű hangélményt nyújt kompakt és kényelmes formátumban.

Bluetooth-kapcsolat: A Bluetooth V5.1+EDR verziójának használatával ez a headset gyors és stabil kapcsolatot biztosít eszközeihez.

Vezeték nélküli frekvencia: 2,4 GHz-en működik, garantálva a megbízható kapcsolatot.

Kompatibilitás: Támogatja az olyan protokollokat, mint az A2DP, HFP, HSP, AVRCP, ami kompatibilissé teszi az Android és iOS eszközök széles skálájával.

Akkumulátor élettartama: A 100mAh akkumulátorral a headset figyelemre méltó 10-12 óra lejátszási vagy beszélgetési időt és 180 óra készenléti időt biztosít. Gyorsan, körülbelül 1,5 óra alatt töltődik fel.

Töltőtok: A 400 mAh-s töltőrekesz kapacitásával útközben sem kell aggódnia az akkumulátor lemerülése miatt. A kivételes hangteljesítmény mellett a YYK 530 fülhallgató vízálló is, így különböző időjárási körülmények között is használható.

LED-kijelző: LED-kijelzővel rendelkezik, amely tájékoztatja Önt az akkumulátor állapotáról és a kapcsolat állapotáról.

Tiszta hangzás: Körülbelül 1 órás töltési idejével és lenyűgöző, 120 órás készenléti idejével a YYK 530 akadozásmentes hangélményt nyújt. A 8 mm-es, 32Ω impedanciájú hangszóró tiszta, részletes hangzást biztosít, míg a -42dB érzékenységű mikrofon tiszta beszélgetéseket tesz lehetővé.

Minőségi anyag: A tartós ABS anyagból készült YYK 530 sisak tartósságot és kiváló minőséget biztosít.

A YYK 530 sisakot úgy tervezték, hogy ellenálljon a -10 és 50 Celsius fok közötti szélsőséges hőmérsékletnek, ami azt jelenti, hogy a kinti időjárástól függetlenül használható.

Ergonomikus kialakítás: A hordozható kialakítás és a kompakt 13 cm x 6 cm x 2 cm (5,12" x 2,36" x 0,79") méretek kényelmes és stílusos kiegészítővé teszik ezt a sisakot minden tevékenységéhez. A YYK 530 készülékkel bárhol és bármikor kompromisszumok nélküli hangzásban lehet része.

Elegáns szín: Elegáns fekete színben kapható, ez a sisak tökéletesen illeszkedik bármilyen stílushoz. Ezek a specifikációk és funkciók teszik a YYK-530 Black 5.1 Bluetooth headsetet kiváló társsá a kiváló minőségű hangélmény érdekében.

Ezek a specifikációk és funkciók teszik a YYK-530 Black 5.1 Bluetooth headsetet kiváló társsá a kiváló minőségű hangélmény érdekében.

A stabil csatlakoztathatóságnak, a hosszabb akkumulátor-üzemidőnek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően ez a headset tiszta zenét és beszélgetéseket tesz lehetővé, bárhol is legyen.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Bluetooth 5.1 fejhallgató, Kihangosító, IOS/Android kompatibilis, Zajszűrés, Hangerőszabályzó, USB-C, Tiszta hang, Töltődoboz, LED kijelző, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések