Betöltés...

Aoc Q27B3MA Quad HD LED Monitor, 68,6cm, VA, 75Hz, Fekete

Ár: 80.490 Ft

A 2560 x 1440 felbontású Quad HD (QHD) kiváló képminőséget és éles képet kínál, amely a legapróbb részleteket is megmutatja. A szélesvásznú, 16:9 képarányú képernyő rengeteg helyet biztosít a terítéshez és a munkához, emellett lehetővé teszi, hogy a játékokat vagy filmeket eredeti méretükben élvezze.

VA panel
A VA panelek (Vertical Alignment) mélyebb feketéket és magas kontrasztot jelenítenek meg az extra élénk és világos képek érdekében.

75 Hz-es frissítési frekvencia
Szerezze meg a felsőbbrendűséget! A 75 Hz-es frissítési frekvenciával a kijelzőpanel másodpercenként 75 képkockát rajzol. A 75 Hz-es frissítési sebesség 25%-kal gyorsabb, mint amit a legtöbb belépő szintű kijelző 60 Hz-es frekvenciája kínál, miközben megfizethető és biztosítja azokat az extra képkockákat, amelyekre a játékosoknak szükségük van ahhoz, hogy legyőzzék ellenfeleiket.

HDMI
A HDMI-t (High-Definition Multimedia Interface) a jelenlegi játékkonzolok, a jelenlegi GPU-k, set-top boxok támogatják, támogatva a HDCP digitális tartalomvédelmi rendszert. A HDMI 1.3-1.4b verziók legfeljebb 144 Hz-es frissítési frekvenciát támogatnak@1080p és 75 Hz@1440p, míg a HDMI 2.0-2.0b verziók 240Hz@1080p, 144Hz@1440p és 60 Hz@2160p (4K).

Display Port
A DisplayPort ultragyors digitális hang- és videoátvitelt kínál minőségromlás és bemeneti késleltetés nélkül. Gyorsan és egyszerűen csatlakoztathat számos eszközt a képernyőhöz, beleértve a számítógépet, laptopot, médialejátszót, játékkonzolt és még sok mást. Tökéletes a szakemberek és a legigényesebb otthoni felhasználók számára egyaránt.

Hangszórók
A beépített hangszórók megkönnyítik a családdal, barátokkal és kollégákkal való beszélgetést. Filmek, zenék, játékok és egyéb tartalmak lejátszásához minőségi hangzást élvezhet, anélkül, hogy külső hangszórók csatlakoztatásával kellene bajlódnia.

Keret nélküli kialakítás
A modern és vonzó megjelenés mellett a keret nélküli kialakítás zökkenőmentes többmonitoros elrendezést tesz lehetővé. A kurzor/ablakok többé nem vesznek el a keret sötét mélységében, amikor több kijelzőt helyez egymás mellé.

Flicker Free
Az AOC Flicker-Free technológia DC (egyenáramú) háttérvilágítási panelt használ, csökkentve a villódzó fényszintet. A szem megerőltetése és a fáradtság teljesen minimalizálva, nyugodtan élvezze a hosszú, intenzív játékmenetek kényelmét!

Alacsony kék fény
Az AOC Lowblue Light megvéd a káros kék fénytől, amely a hosszú munkamenetek során bizonyítottan szemterheléshez, fejfájáshoz és alvászavarokhoz vezet. A Lowblue Light funkció csökkenti a kibocsátott káros hullámhosszakat a színösszetétel feláldozása nélkül, így a szemkárosodás aggodalmaitól mentesíti az élményt.

Vesa Mount
Az AOC Ergo Base állványai sokoldalúságot, robusztusságot és egyszerű használatot biztosítanak egy csomagban. De még mindig szeretné használni a fali tartóját vagy a többmonitoros beállítását asztali tartóval? A VESA tartó a legfelsőbb rugalmasságot nyújtja Önnek. Fejjel lefelé, pivot üzemmódban, egymáson, rögzítse monitorát, ahová csak akarja, a VESA rögzítési lehetőségnek köszönhetően harmadik féltől származó tartó és állvány segítségével.

Kensington zár
A Kensington Lock egy lopásgátló rendszer, amely az adott készülék testében egy fémmel megerősített lyukból áll, amelyet egy kulcs/zár rendszerrel rögzített fémkábellel lehet használni. A Kensington-zárak lehetővé teszik, hogy az AOC-monitort LAN-rendezvényen, szervezetnél vagy bárhol máshol is szállítsa, biztonságban tudhassa.

Jellemzői:
- Színe: Fekete
- Képátló: 27" (68,6 cm)
- Quad HD
- Felbontás 2560 × 1440
- Panel: VA
- Képfrissítés: 75 Hz
- Válaszidő: 4 ms
- Maximális fényerő: 300 cd/m2
- Kontraszt: 3000:1
- Kijelző felülete: Tükröződésmentes
- Képarány: 16:9
- Csatlakozás: DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
- Fejhallgató csatlakozó
- HDMI 2x
- DisplayPort 1x
- Hangszórók
- Flicker-free
- Kékfény szűrő
- VESA felfüggesztés: 100×100

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Aoc Q27B3MA Quad HD LED Monitor, 68,6cm, VA, 75Hz, Fekete" című hirdetést látja. (fent)