Betöltés...

AdirMi Microsoft Surface Pro Készülékekhez Való Katonai Minőségű Tok Állvánnyal és Pánttal

Ár: 11.480 Ft



Ez a katonai minőségű tok kifejezetten a Microsoft Surface Pro 7 Plus (2021), Pro 7 (2019), Surface Pro 6 (2018), Surface Pro 5 (2017), Pro LTE (2017) és Pro 4 (2015) 12.3 hüvelykes Windows táblagépekhez tervezett. Háromrétegű, teljes nyújtó tok, amely prémium műanyagból és lágy szilikonból készült, ellenáll az esetleges ütődéseknek és rázkódásnak. A tok 360°-ban forgatható állvánnyal, állítható kézszíjjal és hordozható vállpánttal rendelkezik, így tökéletes választás utazáshoz vagy munkához. A tok anyaga nem csak strapabíró, hanem kellemes tapintású is.









Kompatibilitás: Tervezve a Microsoft Surface Pro 7 Plus, Pro 7, Surface Pro 6, Surface Pro 5, Pro LTE és Pro 4 12.3 hüvelykes táblagépekhez.

Háromrétegű Védelem: A tok kemény műanyag és puha szilikon kombinációjával biztosítja a táblagép védelmét az ütődésekkel és rázkódásokkal szemben.

360°-ban Forgatható Állvány és Állítható Kézszíj: A forgatható állvány több nézőpontot és használati módot kínál, míg az állítható kézszíj ideális mind a gyerekek, mind a felnőttek számára.

Hordozható Vállpánt: A vállpánt lehetővé teszi a táblagép kényelmes szállítását utazás vagy munka során, de akár a kocsi hátsó ülésére is felakasztható a gyermekek szórakoztatásához.

Minőségi Anyag és Precíz Kivágások: A tok nem csak strapabíró ésmtartós, hanem kellemes tapintású is. A pontos kivágások biztosítják az összes port, gomb, hangszóró, kamera és szenzor könnyű tökéletes illeszkedését.













Ideális Utazáshoz és Munkához: A tok kialakítása ideális választást nyújt mind azoknak, akik gyakran utaznak a táblagépükkel, mind azoknak, akik munkájuk során használják azt.

Megjegyzés: A tok nem kompatibilis más eszközökkel, csak a fent említett Microsoft Surface Pro modellekkel.






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "AdirMi Microsoft Surface Pro Készülékekhez Való Katonai Minőségű Tok Állvánnyal és Pánttal" című hirdetést látja. (fent)