Betöltés...

Sonoff NSPanel okoskapcsoló

Ár: 24.588 Ft

Smart Scene fali kapcsoló Sonoff NSPanelTapasztalja meg, hogy milyen egyszerű és kényelmes lehet az intelligens otthoni irányítás.
A Sonoff fali kapcsoló az Ön saját vezérlőközpontja lesz, amellyel kezelheti eszközeit, kiválaszthat egy adott jelenetet és akár az időjárást is ellenőrizheti.
A készülék támogatja a Wi-Fi csatlakozást, és kompatibilis az eWeLink alkalmazással, valamint az Amazon Alexa, Google Assistant, Siri és Alice asszisztensekkel.
Emellett felhasználóbarát HMI panellel, érintőképernyővel, 2 fizikai kapcsolóval és termosztáttal van felszerelve.HMI panel - eszközeinek kényelmes vezérléseMost kényelmesen, néhány érintéssel működtetheti eszközeit és aktiválhatja a kiválasztott intelligens jeleneteket.
A Sonoff fali kapcsoló érintőképernyős HMI panellel van felszerelve, amely gyors hozzáférést biztosít számos hasznos funkcióhoz.
Segítségével könnyedén kezelheti a világítást, beállíthatja a légkondicionáló működését és még sok minden mást! Mi több, a kijelző alatt 2 fizikai gomb található, amelyek lehetővé teszik 2 eszköz - például az Ön által leggyakrabban használt - független vezérlését.Könnyebb világítás működtetéseA kapcsoló tökéletes a világítás vezérlésére.
A HMI-panelnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen kezelheti a hozzá párosított intelligens izzókat vagy LED-csíkokat, valamint beállíthatja azok paramétereit.
Néhány érintéssel például felerősítheti a fényt, tompíthatja, megváltoztathatja a színhőmérsékletét vagy a színét.
Mostantól néhány pillanat alatt egyedi hangulatot teremthet bármilyen alkalomra!Intelligens jelenetek és ütemezések létrehozásaAz okoseszközök életmódjához igazíthatók.
A kapcsoló lehetővé teszi, hogy működési ütemterveket hozzon létre a kiválasztott készülékekhez.
Például elérheti, hogy hálószobájának világítása automatikusan kikapcsoljon este 11-kor, amikor lefekszik aludni.
Intelligens jeleneteket is létrehozhat.
Ezzel például egyetlen gombnyomással bekapcsolhatja a fűtést és a lágy, visszafogott világítást, amikor éppen filmet néz.
Az NSPanel akár 8 widgetet is támogat.Távvezérlés alkalmazássalMondjon búcsút a korlátozásoknak, és kezelje okos eszközeit bárhol, ahol csak akarja - még akkor is, ha nem otthon van, például nyaraláson, munkahelyén vagy egy kávézóban.
Az NSPanel kompatibilis az eWeLink alkalmazással, így párosított eszközeit okostelefonjáról is vezérelheti.
Néhány kattintással módosíthatja a beállításokat, vagy ellenőrizheti, hogy otthonában kikapcsolták-e a lámpákat.Irányítsa eszközeit hangutasításokkalElfoglalt a keze, és le kell kapcsolnia a lámpákat? Vagy talán éppen egy kényelmes ágyban fekszik, és szeretné kikapcsolni a fűtést? Többé nem kell minden alkalommal felállnia a helyéről, vagy okostelefonjáért nyúlnia! Az NSPanel készenléti üzemmódban tartja a párosított eszközöket, és kompatibilis a Google Assistant, a Siri, az Amazon Alexa és az Alice hangalapú asszisztensekkel, vagyis hanggal vezérelheti őket.
Néhány szóval bekapcsolhatja a villanyt vagy a légkondicionálót!Lehetőség a készülékek csoportosításáraA ház egész területén vagy kiválasztott helyiségekben, például a konyhában és az előszobában szeretné bekapcsolni a villanyt? Többé nem kell minden lámpát vagy izzót külön-külön bekapcsolnia! A Sonoff NSPanel kapcsoló lehetővé teszi az azonos típusú készülékek csoportosítását, így nem csak az egyes készülékeket vezérelheti külön-külön, hanem az összeset egyszerre.
A kiválasztott beállításokat is bármikor könnyedén megváltoztathatja.Beépített termosztátA készülék termosztáttal és fejlett érzékelőkkel van felszerelve, amelyek érzékelik a környezeti hőmérsékletet, és segítenek azt a kívánt szinten tartani.
Párosítsa hozzá a fűtőberendezést vagy a légkondicionálót, és automatikusan, az Ön preferenciáinak megfelelően működtesse őket.
Különböző napszakokra különböző hőmérsékleteket is beállíthat.
20°C délutántól estig? 23°C éjszaka? Az NSPanel gondoskodik arról, hogy fűtője és légkondicionálója az Ön által preferált hőmérsékletet tartsa fenn!Időjárás ellenőrzése valós időbenLelép a házból? Most már csak egy pillantást kell vetnie az NSPanelre, hogy tudja, érdemes-e esernyőt vinnie magával.
A készülék támogatja a Wi-Fi csatlakozást, így nemcsak a dátumot és az időt, hanem az időjárást is képes valós időben megjeleníteni.
A készülék kijelzőjén információkat talál a lakáson belüli és kívüli hőmérsékletről.
Sőt, egy speciális ikon segítségével ellenőrizheti például, hogy odakint napos, felhős vagy esős idő van-e.Széles körű kompatibilitásHozza létre álmai okos otthonát, ahol jól él.
Az NSPanel kompatibilis a legtöbb Sonoff termékkel, például kapcsolókkal, foglalatokkal, izzókkal vagy LED szalagokkal.
Emellett lehetővé teszi a kiválasztott Philips Hue eszközök kényelmes működtetését is.
Mindez rengeteg lehetőséget biztosít az Önre tökéletesen szabott okosotthon-rendszer létrehozásához.A dobozban
NSPanel kapcsoló
2x csavar
Felhasználói kézikönyv
Márka
Sonoff
Modell
NSPanel-EU
Bemenet
100-240V ~ 50/60Hz 4A max.
Kimenet
100-240V ~ 50/60Hz, 2A / csatorna, 4A összesen
LED terhelés
150W 110V / csatorna, 300W 110V összesen
Wi-Fi
IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz-es frekvencia
Bluetooth szabvány
4.2 BLE
Kijelző
3.5″ TFT
Kijelző felbontás
480x320px
Támogatott rendszerek
Android, iOS
Héj anyaga
PC V0 + CRS + edzett üveg
Méretek
86x86x41.7mm
Tanúsítványok
CE, CQC, SRRC, RoHS

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sonoff NSPanel okoskapcsoló" című hirdetést látja. (fent)