Betöltés...

LORGAR Rapax 701 Webkamera fekete/kék (LRG-SC701BL)

Ár: 22.540 Ft

A világnak a Lorgar Rapax 701 webkameránkon keresztül kell látnia Önt. A 6 beépített objektívvel és olyan funkciókkal, mint az autofókusz, az automatikus fehéregyensúly, a gyenge fényerő kompenzáció és az expozíció korrekció, olyan tisztaságot nyújt, amilyet eddig még nem látott.

A nagy teljesítményű CMOS képérzékelő akár 2560x1440p (QUAD HD) 30 kép/mp-es és 1920x1080p (Full HD) 60 kép/mp-es videóminőséget biztosít. Akár játékról, akár munkáról vagy csevegésről van szó, pixelpontos képet és optimalizált betekintési szöget kapsz. Még néhány dolog: Lorgar Rapax 701 kameránkat nagy érzékenységű sztereomikrofonokkal szereltük fel, amelyek 30-300 cm-es beszédtávolságot fednek le.

Magánzár, 360 fokos forgatás és szögbeállítás is tartozik hozzá. A kamerát könnyen felszerelheti a monitorra vagy állványra helyezheti.

A Plug & Play technológia támogatásának köszönhetően percek alatt beállíthatja a készüléket, és már indulhat is. Mit tud még nyújtani egy webkamera?

6 beépített objektívA hat különböző tulajdonságokkal rendelkező objektív kombinációja magas képminőséget tesz lehetővé.

Nagy teljesítményű CMOS képérzékelőA nagy felbontású optika összehasonlítási alapot jelentő részletességet biztosít, és lehetővé teszi a QUAD HD minőségű videók rögzítését.

Digitális zoomA 4x digitális zoom lehetővé teszi a kép beállítását, függetlenül attól, hogy hová van felszerelve a kamera.

Sztereó mikrofonokAz omnidirekcionális és nagy érzékenységű mikrofonok akár 3 méteres távolságból is regisztrálják a hangot.

Univerzális rögzítésA beépített univerzális tartóval könnyedén elhelyezheti a kamerát laptopján, asztali számítógépén vagy íróasztalán. A 360 fokos forgatás és a függőleges szögbeállítás lehetővé teszi, hogy mindig fókuszban maradjon. A készülék egy szabványos 3/8 hüvelykes csavaros rögzítéssel is rendelkezik az állványhoz (nem tartozék).

C-típusú kábelA Plug & Play technológia támogatásának köszönhetően a fényképezőgépet gyorsan beállíthatja, és már indulhat is - nincs szükség különleges képességekre vagy további szoftverekre. Maradjon rugalmas, és a 2 méteres USB-kábellel bárhová elhelyezheti a kamerát, ahová csak akarja.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "LORGAR Rapax 701 Webkamera fekete/kék (LRG-SC701BL)" című hirdetést látja. (fent)